„Circle K milesPLUS“ ekipa, kurios sudėtyje lenktyniauja Jonas Gelžinis, Jonas Karklys bei Julius Adomavičius, iškovojo jau antrąją pergalę iš eilės ir yra vienvaldžiai čempionato lyderiai. Gegužės viduryje komanda triumfavo Rygoje vykusiose varžybose.

Likus valandai iki lenktynių pabaigos į priekį išsiveržė Latvijos komanda „Flash Racing“ su galinguoju „Lamborghini Huracan“ automobiliu ir atrodė, jog varžybų baigtis aiški, tačiau sportininkus pavedė techninis gedimas, dėl kurio latviai buvo priversti tenkintis antrąja vieta.

Finišo vėliavą kirtę pirmieji lietuviai su „Porsche 991 GT3“ automobiliu varžovus spaudė bene visą distanciją ir buvo kur kas greitesni techninėje aptarnavimo zonoje, kur kas valandą privalo keistis lenktynininkai.

„Nors varžovų technika kur kas greitesnė, labai norėjome pakovoti dėl pergalės ir stengėmės būti greitesniais pasikeitimuose bei degalų užpylime, – po varžybų mintimis dalijosi komandos vadovas Haris Aleksandravičius. – Nei lenktynininkai, nei mechanikai nedarė klaidų, tad esame patenkinti pasirodymu ir ypač pasiektu rezultatu.“

Trečiąją vietą Botniaring trasoje vykusiose lenktynėse užėmė kitas Lietuvos ekipažas „Noker Racing Team“ su „VW Golf GT TCR“ automobiliu. Marius Slaboševičius ir Kęstutis Stasionis nuo nugalėtojų atsiliko 6 ratais.

Kitos NEZ6H lenktynės vyks rugpjūčio 15 d. Rygoje. Prieš tai sportininkai susikaus tradicinėse 1006 km varžybose Palangoje jau liepos 20 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją