Broliui Giedriui dingus M. Ruzveltas kreipėsi pagalbos į savo draugus ir sekėjus socialiniuose tinkluose.

Dar pirmadienį susisiekus su fotografu, jis patikino, kad jo brolis yra vis dar ieškomas. Nerimą labiausiai kelia paliktas jo laiškas, kuris priminė tarsi atsisveikinimą.

Vaikiną jau spėjo pastebėti keli šaltiniai, tačiau kol kas rasti G. Ruzvelto nepavyksta, iškviesta policija.

Visas pastangas rasti dingusį giminaitį telkia ir pagalbos šauksmą išplatinęs muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ dalyvis.

„Keistų pastebėjimų, kad kažkas vyktų ne taip pastaruoju metu tikrai nebuvo arba jų nepastebėjome. Dar mažai ką žinome, dabar dirba policija. Žinau, kad jis neva parašė atsisveikinimo laišką. Ar savo draugei, ar namie jį paliko, nežinau, tačiau žinau, kad toks yra. Parašė jį ir dingo. Dėl to laiško ir neramu. Jo nesimato socialiniuose tinkluose, o telefonas yra išjungtas.

Vienas žmogus pranešė, kad jį su motociklu matė Šilutėje, o sekmadienį ryte buvo pastebėta, kad jis internete įkėlė nuotrauką miške ir ją pakomentavo negražiais žodžiais. Toliau aktyviai vykdome paiešką ir tikimės geriausio“, – DELFI teigė brolio ieškantis vaikinas.

Galiausiai Mantas patvirtino, jog jo brolis rastas negyvas. Sukrėstas vyras nedetalizavo įvykio aplinkybių, nes ir pats apie šeimą ištikusią nelaimę sužinojo neseniai.

M. Ruzveltas taip pat norėjo padėkoti visiems jį ir jo šeimą palaikiusiems bei prisidėjusiems prie paieškų. „Daugybė žmonių prisidėjo, palaikė ir ieškojo. Labai dėkojame jiems visiems, policijos pareigūnams“, – sakė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)