Žinoma moteris vakaro metu mielai bendravo su kitais pokylio svečiais, o jos pasirinktas itin ryškus įvaizdis traukė aplinkinių dėmesį. Nepriekaištingą modelio figūrą Asta pabrėžė ryškiai raudonos spalvos suknele.

„Johnas ir Modesta nuolat deda dideles pastangas, kad neįgalių vaikų kasdienybė būtų šiek tiek lengvesnė. Kasmetinis fondo organizuojamas pokylis Londone yra ne tik laukiamas įvykis, bet ir proga kiekvienam dalyviui prisidėti prie šios kilnios veiklos", – sako Asta Valentaitė.

Pobūvio „Butterfly Ball" metu surinkta rekordinė 1,8 milijono eurų suma bus skirta Didžiojoje Britanijoje gyvenantiems vaikams su negalia ir jų šeimoms.

Nuo veiklos pradžios 2000 metais, „Caudwell Children" fondas yra suteikęs pagalbą 45 tūkst. vaikų, o suteiktų paslaugų vertė siekia 48 mln. eurų.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (240)