Anot R. Labutytės, tokiu oru ji vengia makiažo, tačiau visuomet atkreipia dėmesį į antakius. „Kai nenaudojamas makiažas, svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad antakiai turėtų gražią ir tvarkingą formą, o drėkinantis kremas su atspalviu sulygins odą. Nereikėtų pamiršti ir apsaugos nuo saulės. Apsaugines priemones naudoju nuolatos. Apsaugoti odą nuo karščio padės ir veido dulksna su rožių vandeniu.

Prieš einant į karčiu alsuojančią gatvę patariama nepamiršti ir plaukų. Juos galima sutepti lengvu aliejumi, kuris drėkins ir neapsunkins. Bent 2-3 kartus per savaitę naudoju ir itin drėkinančią kaukę plaukams“, – pataria ji.

Per praėjusius keturis mėnesius Radvilė turėjo net 18 skrydžių. Kelionių metu pasikeitus klimatui itin išsausėjo jos oda. „Fotosesijų metu man atlieka makiažus, o pakeitus laiko juostą visas nuovargis išryškėja ir visi ženklai matomi odoje. Dėl tokio darbo užsikemša poros.

Per 12 darbo modeliu metų pastebėjau, kad svarbiausia yra ryte ir vakare kuo švariau nusivalyti odą. Tai visada atlieku su putomis, pieneliu ir toniku, kad neliktų jokių makiažo, dulkių ar taršos pėdsakų. Tuomet naudoju intensyviai drėkinantį kremą su SPF, o naktį – maitinantį kremą ar kaukę.

Pastebėjau ir tai, kad odos būklė visada geresnė jei nevalgau duonos, makaronų, padažų ir geriu daugiau vandens. Visi, atrodo, tai žinome, bet kaip dažnai to laikomės?“, – šypsodamasi klausė ji.

Ne ką mažiau svarbi ir ramybė. R. Labutytė įsitikinusi, kad reikėtų vengti streso ir nesusikoncentruoti į smulkias problemas ar nesklandumus. „Nereikėtų sureikšminti kiekvieno spuogelio ar menkiausio išsausėjimo ir odos būklė tikrai bus geresnė.

Dabar, kai Lietuvoje taip karšta, visuomet su savimi vežiojuosi gertuvę, kuri išlaiko vandenį šaltą visą dieną ir nuolat gurkšnoju. Taip pat nepamirštu ir kepurės, kad nesausėtų mano plaukai bei visiškai nesideginu, nes tai labai sendina odą“.

Nemažai dėmesio ir savo figūrai skirianti manekenė sako, kad kaitrią dieną stengiasi nepamiršti ir sporto, tačiau sportuoja arba labai ankstyvą rytą, arba vėlyvą vakarą, kai oro temperatūra kiek žemesnė. „Tikrai nereikėtų alinti širdies ir viso organizmo sportuojant esant karštam orui. Aš pati šiuo metu daugiausiai bėgioju ir plaukioju.

Norint išlaikyti gražią figūrą reikėtų vengti ir gazuotų gėrimų, cukraus, miltinių patiekalų ir alkoholio. Iš pradžių tai gali atrodyti labai sudėtinga, bet pradėjus ir laikantis tokio režimo 3-4 savaites, organizmas išsivalys ir nesveikų produktų jau nebesinorės natūraliai. Juk vasarą turime taip daug nuostabiai skanių uogų, vaisių ir daržovių, todėl galima gyventi ir saldžiai, ir sveikai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)