Kiekvienas rūbas turi turėti savo paskirtį ir bent kelis derinius, taip bus daug lengviau suktis ryte. Antraip, kokia iš jo nauda? Ar žinojai, jog kad ir kiek turėtume drabužių, atsidarę spintą mes dažniausiai išsirinksime tuos, kurie arčiausiai akių? Todėl dauguma žmonių dėvi tik 20 % savo spintos turinio, 80% savo laiko. Visa kita dedama į „kada nors“ kategoriją. O tas „kada nors“ gali taip ir neateiti (dažniausiai būtent taip ir nutinka).

Todėl šiandien labai svarbus universalumas. Kartais net su vienu drabužiu galima sukurti galybę skirtingų derinių. Tad kviečiu pasimatuoti suknelę, kurios nesinorės nusivilkti, ypač dabar, kai Lietuvoje atėjo tropiniai karščiai. Taigi, kaip su viena suknele atrodyti skirtingai ir kaip ją pritaikyti labai skirtingoms progoms?

Suknelė + paplūdimys

Bene aktualiausia tema vasarą – paplūdimys, smėlis ir jūra, o gal vandenynas? Kad ir kas tai būtų – apranga ir ten svarbi. Ypač kai saulė tokia kaitri. Todėl tiesaus ir gan laisvo silueto suknelę gali užsimesti tiesiog ant maudymosi kostiumėlio, plaukus susikelti ir pagražinti galvos juosta ar turbanu iš skaros ir nepamiršti kelių paplūdimiui tinkančių aksesuarų.

Papludimys

Suknelė + vakarienė

Kartais taip norisi nesijausti suvaržytai ir tiesiog atsipalaiduoti, todėl į laisvo stiliaus vasaros vakarienes terasoje kviečiu pasižiūrėti paprasčiau. Nežudykime savęs aukštakulniais, ant kurių vos pastovime – kartais pakanka ir elegantiškų balerinų, ryškaus lūpdažio ir laisvai vėjyje besiplaikstančių plaukų.

Vakarienė

Suknelė + aktyvus laisvalaikis

Suknelė Ir aktyvus laisvalaikis – nesuderinami dalykai? Tikrai ne. Aš mėgstu sukneles derinti su džinsais, taip derinys atrodo neįprastai ir puikiai tinka visoms aktyvioms veikloms: pasivažinėjimams dviračiais, riedučiais ar net riedlente.

Laisvalaikis

Suknelė + namai

Ne kartą teko girdėti nuomonę, jog namuose galima atrodyti bet kaip – juk tai tavo erdvė ir visai nesvarbu, kaip tu atrodai. Tačiau aš su tuo nesutinku. Reikia sau patikti ir namuose ir tai visai nereiškia, kad turi vaikščioti su pilnu makiažo nuo ankstyvo ryto savaitgalį ar vilktis švarką, tiesiog, gali atrodyti gražiai, bet kartu jaustis patogiai ir jaukiai.

Namai

Suknelė + gamta

Gamtoje svarbiausia – apsauga nuo saulės, todėl prie lengvos ir odai leidžiančios kvėpuoti suknelės kviečiu derinti skrybėlę, kepurę su snapeliu, o gal ir dabar taip madingą „žvejo kepurę”? Taip pat užsimesčiau patrintą džinsinį švarką, kuris puikiai tiks prie dryžių.

Gamta

Suknelė + pasimatymas

Eh, tie pirmieji pasimatymai, kai norisi atrodyti kuo geriausiai, o juk kartais to siekdamos mes gal ir kiek persistengiame. Beveik kiekvienas vyras pasakytų, jog moters grožis slypi paprastume. Todėl kviečiu jį sužavėti suknelės ir ryškių aksesuarų deriniu.

Pasimatymas

Suknelė + darbas

Netgi kai už lango +30, ne visuose ofisuose galime apsirengti gan atvirais drabužiais. Todėl tokios medžiagos kaip linas ar viskozė – puikus pasirinkimas. Prie šios suknelės priderinčiau patogius aukštakulnius su storu kulnu ir oversize tipo švarką.

Darbas

Suknelė + oro uostas

Kelionėje svarbiausia patogumas, todėl aptempti džinsai, siauros palaidinės ar nepatogūs batai gali iškarto sugadinti kelionės pradžią. Aš suknelę derinčiau su patogiomis ir spalvingomis tamprėmis bei sportiniais bateliais.

Oro uostas

Suknelė + darbo susitikimas

Mitas, jog į darbo susitikimus būtina ateiti su kostiumėliu, net ir advokatų ar rimtų verslininkų įvaizdis pastaraisiais metais laisvėja. Visi mes norime jaustis patogiau ir paprasčiau. Tačiau žinoma, reikia nepamiršti ir etiketo. Todėl suknelės derinį papildyčiau klasikinio stiliaus liemene ir aukštakulniais.

Darbo susitikimas