Lenkijoje gimusi 22 metų mergina į Čempionų lygos finalo aikštę įbėgo 21-ą min. ir pasiekė jos vidurį, kol ją pasivijo ir išvedė apsaugos darbuotojai. Dar tribūnose Kinsey nusimetė juodą į suknelę panašų rūbą, po kuriuo vilkėjo aptemptą maudymosi kostiumėlį su užrašu, reklamuojančiu suaugusiems skirtą „Youtube“ kanalą.

Teisėjas buvo priverstas trumpam sustabdyti rungtynes, o džiūgaujanti K. Wolanski savo darbą atliko – nemokamai išreklamavo jos draugui V. Zdorovetskiui priklausantį „Youtube“ kanalą.

Praeityje tokiais išsišokimais jau pagarsėjęs rusas – jam uždrausta lankytis futbolo stadionuose – vaizdo įraše prieš incidentą kalbėjo, kad reklama Čempionų lygos finalo eterio metu kainuoja apie 5 mln. eurų ir jis ją gaus nemokamai.

„Nežinau, kaip jausiuosi, kai būsiu stadione, bet dabar esu rami, – prieš kruopščiai suplanuotą „išbėgimą“ kalbėjo Kinsey. – Meditavau šįryt, kontroliuoju emocijas, baimės yra tik galvoje“.

V. Zdorovetskis buvo priverstas visiškai pakeisti išvaizdą – jis penkias valandas sėdėjo grimo kėdėje, o užklijavus barzdą tapo panašus į senuką.

Tuomet vaizdo įraše K. Wolanski repetavo viršutinio rūbo nusimetimą prieš bėgimą „Wanda Metropolitano“ stadione Madride.

Nepaisant to, kad dėl panašaus incidento pernai pasaulio futbolo čempionate visų stadionų durys jam buvo užvertos, Vitalijus sugebėjo gauti bilietą su leidimu patekti į visas stadiono zonas.

Tuomet jau aukštai žiūrovų tribūnose matomas V. Zdorovetskis kalbėjo: „Taigi, Kinsey yra ten žemai, o aš čia, aukštai. Man suka pilvą, žinau, kad mano merginai pavyks“.

Tą akimirką, kai Kinsey nusimeta viršutinį rūbą ir surengia sprintą į aikštę, jos draugas sprogsta iš džiaugsmo šaukdamas „Liverpool“ fanams, kad tai jo draugė, palydėdamas emocijas keiksmažodžiais.

Vėliau matomi vaizdai, kaip K. Wolanski paleidžiama iš policijos nuovados ir giriasi, kad jos „Instagram“ sekėjų skaičius nuo 300 tūkstančių šoktelėjo iki 2,5 mln. Tiesa, jos paskyra kelias dienas buvo nepasiekiama – „nulaužta“.

Už išsišokimą 15 tūkst. eurų suplojusi mergina Los Andžele, JAV, dirba modeliu ir užsiima prestižinių apartamentų pardavimu. Kinsey vėliau gyrėsi, kad ja domėjosi ir kai kurie „Liverpool“ žaidėjai.

„Neatskleisiu vardų, bet keli „Liverpool“ žaidėjai atsiuntė man asmenines žinutes ir flirtavo. Viena buvo su širdutėmis, kita – su žinute, kad matė mane per rungtynes. Neatsakiau jiems, nes jau turiu vaikiną“, – britų spaudai teigė ji.

Priminsime, kad Čempionų lygos nugalėtojais tapo „Liverpool“ futbolininkai, finale 2:0 įveikę kitą Anglijos komandą „Tottenham Hotspur“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)