Po incidento buvo išlaipinti 40 keleivių. Išlaipinimo procedūros metu „avarinis trapas buvo išskleistas automatiškai“, nurodoma PIA pareiškime.

Oro linijų atstovas spaudai CNN pasakojo, kad keleivis atidarė avarines duris manydamas, jog jos veda į tualetą. Kitiems keleiviams joks pavojus negrėsė. Mančesterio oro uosto darbuotojai atsisakė komentuoti penktadienio vakare įvykusį incidentą.

Gegužės mėnesį senyvo amžiaus keleivis buvo suimtas ir sulaikytas Kinijos rytinėje Šandongo provincijoje už tai, kad sukėlė pavojų lėktuvo saugumui, bandydamas atidaryti avarinį išėjimą (lėktuvas buvo nusileidęs). Stengdamasis išvengti žmonių eilės ir greičiau išlipti, keleivis, kurio nurodoma tik pavardė (Songas), atidarė avarinio išėjimo duris, esančias netoli jo sėdynės.

2018 m. vasario mėn. vienam iš „Dana Airlines“ lėktuvų nusileidus Nigerijos sostinėje Abudžoje, avarinio išėjimo durys tiesiog nukrito.

Lagose gyvenanti gydytoja Ola Orekunrin parašė žinutę „Twitter“, kad „avarinio išėjimo durys nukrito“, lėktuvui nusileidus po 6.48 val. prasidėjusio skrydžio iš Lagoso.