„Taip, tradicijų nelaužysime ir šįmet. Maža to, padidinsime paramos apimtis. Šįmet padovanosiu dar daugiau kvietimų į savo šou Klaipėdoje vaikams iš globos namų. Kasmet išdalijame keturženklę sumą kvietimų, nes poreikis būna didelis, o tai suteikia didelį džiaugsmą visai mūsų komandai“, – pranešime spaudai sako SEL lyderis.

Pasak Egidijaus, po pasirodymų, kuriuose dalyvauja specialiai į šou pakviesti vaikai iš globos namų, jis sulaukia daug padėkų. Atlikėjui vaikai siunčia ir tekstines padėkas, ir piešinius.

„Už gerą visada viskas grįžta geru. Man patinka remti, dovanoti įspūdį, parodyti dėmesį. Niekada nepavargsiu to daryti“, – sakė filantropija ne vienerius metus užsiimantis E. Dragūnas.

Beje, garsenybė pritaria siekiui, kad Lietuvoje apskritai nebeliktų globos namų, o vaikai būtų integruojami į šeimas ir augtų geresnėje aplinkoje.

SEL šou organizatoriai į koncertą Klaipėdoje, liepos 6-ąją, pakvies vaikus iš globos namų su lydinčiais asmenimis. Šį kartą bilietai bus suteikti Vakarų Lietuvos regiono globos namų auklėtiniams. Koncerto rengėjai prašo iki Joninių parašyti adresu selfilantropija@gmail.com , kur bus suderintos visos detalės dėl pakvietimų.

Primename, kad grupė SEL organizuoja tradicinį koncertą pajūrio gyventojams ir svečiams, kuris sudrebins Klaipėdą jau Mindaugo karūnavimo dieną. Koncerto metu skambės geriausi visų laikų SEL kūriniai ir naujos grupės dainos, kartu pasirodys bene geriausia profesionalių muzikantų grupė, balsingiausi pritariantieji vokalistai, akis džiugins įspūdingo dydžio scena ir vaizdo projekcijos, kurios jau tapo neatsiejama SEL vizitine kortele.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)