ESPN analitikas Jonathanas Givony skelbia, jog atsiimti paraiškas nusprendė Vitorijos „Baskonia“ (Ispanija) puolėjas Tadas Sedekerskis ir Klaipėdos „Neptūne“ praėjusį sezoną praleidęs aukštaūgis Gytis Masiulis, kuris priklauso Kauno „Žalgiriui“.

Ketinimų dalyvauti naujokų biržoje atsisakė ir Tartu „Ulikool“ (Estija) įžaidėjas Arnas Velička.

Trys Lietuvos krepšininkai nutarė išmėginti laimę, o palankiausiai iš jų vertinamos Vilniaus „Ryto“ gynėjo Deivido Sirvydžio galimybės – ESPN reitinge jis užima 43-ią vietą.

Naujokų biržoje taip pat dalyvaus Kaune gimęs, bet Kanadoje užaugęs ir šios šalies pilietybę turintis puolėjas Ignas Brazdeikis, žaidžiantis NCAA studentų lygoje, ir Alytaus „Dzūkijoje“ praėjusį sezoną praleidęs gynėjas Matas Jogėla.

Automatiškai biržoje pakviesti gali būti 1997 metais gimę krepšininkai, tarp kurių yra paraiškas ankstesniais metais teikę, bet atsiėmę vidurio puolėjai Laurynas Birutis („Žalgiris“) ir Martynas Echodas („Rytas“).

NBA naujokų birža vyks birželio 20 d. Niujorke.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)