„Parodėme charakterį ir visiems suteikėme daug emocijų. Mano nuomone, mes buvome verti pergalės. Žaidėme dešimtyje, ir žaidėme geriau nei jie. Turėjome daug šansų, galėjome įmušti, – sakė įvarčio autorius Arvydas Novikovas. – Įvartį atšventėme nestandartiškai – mano žmona laukiasi antro vaiko, o Fiodorui Černychui neseniai gimė sūnus“.

„Rungtynės buvo nelengvos, o su tuo kas vyko aikštėje, sakyčiau, kad rezultatas geras. Parodėme charakterį, buvo geras nusiteikimas. Pirmas įvartis buvo skaudus, nes mes kontroliavome žaidimą, spaudėme, lipome“, – po susitikimo sakė vartus gynęs Džiugas Bartkus.

„Žaidėme gerai, turėjome daug progų įmušti, – kalbėjo kapitonas F. Černychas. – Patys po grubios klaidos praleidome įvartį, išmušė iš vėžių ta raudona kortelė. Antrame kėlinyje parodėme charakterį ir gerai sužaidėme. Įmušėme įvartį ir turėjome dar galimybių pasižymėti, gaila, kad nepavyko įmušti antro“.

Jau šeštadienį Lietuvos rinktinė išvyks į Serbiją, kur birželio 10 d. susitiks su šios šalies rinktine. Serbai penktadienį netikėtai net 0:5 buvo sutriuškinti Ukrainos futbolininkų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)