Naujame dokumentiniame filme Corinna sako mananti, kad lenktynininkas visiškai pasveiks po rimtos galvos traumos, kurią patyrė slidinėdamas 2013 m.

„Michaelis yra kovotojas ir nepasiduos“, – interviu sako ji.

Buvęs „Formulės 1“ vadovas Bernie Ecclestone’as taip pat pateikia džiugios informacijos: „Šiuo metu Michaelis negali bendrauti, bet kai jo sveikata pagerės, jis būtinai atsakys į visus klausimus.“

Vietos žiniasklaidos agentūros praneša, kad šis teiginys patvirtina, kaip stipriai nelaimės padariniai tebeveikia M. Schumacherį po penkerių metų, tačiau taip pat suteikia vilties.

Dokumentinis filmas, pavadintas tiesiog „Schumacheris“ („Schumacher“), pasirodys vokiškai kalbančiose šalyse gruodžio 5 d. Nepatvirtintais duomenimis, jame nusifilmavo ir lenktynininko tėvas Rolfas.

M. Schumacherio šeima kol kas labai nenoriai dalijasi informacija apie čempiono sveikatą, tačiau visiškai remia dokumentinį filmą.

Sausio mėnesį vienas giminaitis žurnalui „Paris Match“ pasakojo, kad 50-ies metų amžiaus lenktynininkas vis dar geba rodyti emocijas. Pavyzdžiui, girdėdamas kalbant savo artimuosius, vaikus ar matant gamtos grožį pro langą – jis esą verkia.

„Kartais Michaelio veidu nurieda ašara. Jis verkia, kai girdi savo žmonos ar vaikų balsus“, – tikino šeimai artimas šaltinis.

„Kuomet pasodini jį į neįgaliojo vežimėlį priešais gražią panoramą, kurioje matyti kalnai, ežeras, jis kartais verkia“, – pridūrė jis.

Šiuo metu M. Schumacheriu namuose, esančiuose Šveicarijoje, Ženevos ežero pakrantėje, rūpinasi gydytojų komanda.

Lenktynininkui buvo sukelta dirbtinė koma po to, kai jis slidinėdamas su savo sūnumi (tada jam buvo 14 metų) galva trenkėsi į uolą.

Garsiajam sportininkui buvo atliktos dvi labai svarbios operacijos. Į namus jis perkeltas 2014 m. rugsėjį.

2015 m. buvo pranešta, kad M. Schumacheris rodo „sąmoningumo ir atsigavimo ženklų“.

Po dvejų metų Corinna pasakojo žiniasklaidai: „Sprendimas saugoti M. Schumacherio privatumą buvo priimtas jo labui. Labai aiškiai parodėme, kad įvyko kažkas rimto.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)