„Šį karta važiavome dviem savaitėms į porų seminarą. Buvo mintis tokia, kad šį laiką mes atsijungsime nuo socialinių tinklų, telefonų ir būsime tik vienas su kitu. Norėjome iš naujo suartėti. Pasidarėme dovaną sau“, – šypteli pašnekovė.

„Skridome į Lesbo salą, kuri nėra labai populiari atostogų krytis. Ten mus nustebino kainos, nes jos tikrai geros, lyginant su kitomis Graikijos salomis, todėl kelias naktis pabuvome gražioje viloje, kurioje para kainuoja 150-200 eurų. Turėjome privatų baseiną, rožių sodelį. O paskui važiavome į tą vadinamąją stovyklą, įsikūrusią alyvuogių kaimelyje kalnuose“, – DELFI pasakoja Rūta.

Tarptautiniuose porų kursuose dalyvavo 60 žmonių iš 24 valstybių. Seminarus įvairaus amžiaus įsimylėjėliams vedė brazilai.

„Mūsų su Mindaugu tikslas yra augti ir tobulėti santykiuose, todėl kartą į metus nuvažiuoti į šiuos seminarus yra tarsi mūsų įsipareigojimas. Tai darome kiekvienais metais, praėjusiais metais buvome Šveicarijoje. Visada atsirenkame tokius kursus, kuriuose būtų rimti, didelę patirtį turintys vadovai, darbas porose“, – teigia ji.

„Smagu, kad daug žmonių dalinasi savo problemomis, pasakoja, kas jiems yra sunku, tuomet supranti, jog superlaimingų porų tikrai nėra – visi su kažkuo tvarkosi, todėl jautiesi normalus. Buvo sveika atsitraukti nuo to tobulo „Instagram“ pasaulio, kur visiems viskas yra labai gerai ir pamatyti, kad visos poros iš tiesų turi ką spręsti. Po kurio laiko, kai viskas nusistovi galvoje, pradedi labiau jausti kitą žmogų, sugrįžta seksualinė energija. Kurį laiką mes su Mindaugu buvome taip užsivertę darbais, kad gyvenome tik kaip draugai, kurie kažkuriuo metu dienoje prasilenkia, nuveža vaiką į mokyklą ir t.t. Gerai, kad mes turėjome šansą kartu pabūti kitaip“, – džiaugiasi pašnekovė.

Dvi savaites trukę kursai sužadėtiniams leido ne tik atitrūkti nuo buities, bet ir pasimėgauti saule, jūra ir geru maistu.

„Visa kelionė mums kainavo apie 3 000 eurų. Gal iš pirmo žvilgsnio atrodo brangu, tačiau tokia suma yra už du žmones, kurie gyvena Graikijos saloje 10 dienų. Kadangi dar šiek tiek su Mindaugu norėjome daugiau pramogų, iš viso išleidome apie 4 000 eurų. Kuomet viešėjome Šveicarijoje išleidome apie 5 000 eurų, tačiau buvo verta“, – tikina R. Banionytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (80)