Kaip DELFI sakė pats E. Bžeskas, tai, jog seksualioji realybės šou dalyvė Goda yra jo širdies draugės dukra, projektui jokios įtakos neturėjo.

„Jokios įtakos laimėjimuose nei prodiuseriai, nei režisieriai neturėjo. Rungtyse laimėjo tie, kas jas atliko geriausiai ar greičiausiai. Dalyviai patys nuspręsdavo ir nuspręs, kas palieka projektą. Tai yra realybės šou, o ne kinas, kur iš anksto viskas surežisuota“, – sakė žinomas prodiuseris.

Egmontas Bžeskas ir drauge Aurika

Ar tai, kad su vykdančiuoju prodiuseriu ryšių turinti dalyvė tapo viena populiariausių ir labiausiai viešojoje erdvėje aptarinėjamų projekto merginų, nėra niekaip susiję ir ar kūrėjai neįžvelgia jokio interesų konflikto, paklausėme ir projektą „Sala“ rengiančios prodiuserių kompanijos „Tymdrym“ prodiuserio Dominyko Kubiliaus.

„Atrinkdami dalyvius į projektą mes niekuomet nekreipiame dėmesio į tai, kieno vaikai jie yra ar su kuo poroje yra jų tėvai. Dalyviai yra pilnamečiai ir mes atrenkame tuos, kurie yra įdomūs savo charakteriu, gyvenimo būdu ir panašiai. Goda puikiai atitiko realybės šou žanro dalyviams keliamus reikalavimus. Ji gerai atrodo ir gerai kalba. Be to ji yra ir populiari socialiniuose tinkluose.

Prieš projektą dalyviai nieko nežinojo vienas apie kitą. Jie susipažino tik filmavimams prasidėjus. Godai projekto metu nebuvo suteikiamos jokios ypatingos teisės. Ji su porininku galėjo pretenduoti į prizą kaip ir bet kuri kita pora“, – sakė jis.

D. Kubilius pažymėjo, kad Egmontas Bžeskas projekte buvo atsakingas už lokacijų paiešką, dalyvių apgyvendinimą ir kitas organizacines veiklas, kurios jam buvo patikėtos kaip žmogui, puikiai pažįstančiam Tenerifę ir turinčiam ten daug reikalingų pažinčių.

„Jokios įtakos realybės šou „Sala“ turiniui ar taisyklėms jis neturėjo. Kadangi viskas vyko pagal iš anksto numatytas „Salos“ taisykles, jokių pastabų dėl Godos dalyvavimo nesulaukėme. Kūrybinės grupės narių artimiesiems ir draugams nėra uždrausta dalyvauti šou, prie projekto dirbo daugiau nei 30 žmonių, jei kurio nors kito iš jų gyvenimo draugės dukra dalyvautų projekte, greičiausiai niekam jokių klausimų nekiltų“, – pabrėžė jis.

Dominykas Kubilius

Jau anksčiau buvo išplatintas LNK pranešimas spaudai, kuriame rašoma, kad lietuvė G. Stasiulaitytė anksčiau savo ateitį siejo su Meksikos multimilijonieriumi. Tačiau santykiams nutrūkus mergina sugrįžo į tėvynę.

Mergina sakė, kad pažintis su meksikiečiu prasidėjo tuomet, kai vyras ją užkalbino Frankfurto oro uoste esančioje kavinėje. „Oro uoste yra tokia kavinukė, jis prisėdo prie manęs ir mes pradėjome šnekėtis. Apsikeitėme numeriais ir, man nuskridus į Tenerifę, sulaukiau žinutės, kviečiančios atvykti pas jį į Meksiką", – LNK laidoje KK2 vėliau pasakojo Goda.

Mergina nedvejodama sutiko su turtingo vyro pasiūlymu ir naujaisiais Godos namais tapo prabangi ranča Meksikos sostinėje. Lietuvaitei rūpintis nereikėjo niekuo – nei plauti indų, nei tvarkyti namų. Viską už gražuolę atlikdavo namuose dirbantys tarnai.

„Turėjau viską. Pradžioje man dėmesio būdavo daug, geriausiai jausdavausi, kai mes kažką veikdavome – skrisdavome prie jūros, Akapulko miestą ir panašiai", – pasakos Goda.

Tačiau lietuvaitė atvirauja, kad jai dažniausiai tekdavo laiką leisti vienai, kadangi mylimasis buvo labai užimtas verslo reikalais.

„Viena niekur neidavau, iš paskos vaikščiodavo vairuotojas, nes Meksike yra ganėtinai nesaugu. Turėjau visišką laisvę, skraidydavau pas draugę ir mamą", - prisimena ji.

Meksikos milijonierius Godos vienatvę bandė gydyti pinigais – davė banko kortelę ir leido lietuvei leisti pinigus į visas puses. Mergina galėjo pirkti prabangiausius rūbus.

Goda Stasiulaitytė

Po kurio laiko Goda pasiilgo Lietuvos ir artimųjų, todėl paliko multimilijonierių ir grįžo į tėvynę: „Mes pabuvome su jo šeima ir išvykau į Lietuvą. Viskas, kiek galima tampytis iš vieno pasaulio galo į kitą? Noriu save atverti naujiems santykiams".

„Salos" nugalėtojų porai atiteks 15 d. poilsinė-pažintinė kelionė į egzotiškąjį Tailandą, Puketo salą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (146)