Vos spėja tenkinti paklausą

Lietuvoje HydraFacial procedūras siūlo Vilniuje, Antakalnio rajone, įsikūrusi Sapiegos klinika, kur tviskančia veido oda rūpinasi ir minėtos garsios šalies moterys. „Lietuvos žmonėms šią procedūrą pasiūlėme 2018 m. pavasarį, ir netrukus susidūrėme su eilių problema, kuomet dėl sparčiai išaugusio populiarumo priėmimo klientams tekdavo laukti visą mėnesį”,- teigia klinikos vadovė Kristina Budnikienė: „Todėl šiemet iš oficialaus distributoriaus įsigijome dar vieną HydraFacial aparatą, idant patenkintume augančią paklausą”.

Šia proga gegužės 30 dieną Sapiegos klinikoje vyko specialūs HydraFacial mokymai, kuriuos klinikoje dirbantiems kosmetologams pravedė į Lietuvą atvykusi sertifikuota inovatyvaus veido valymo technologijų specialistė dr. Alisa Onopko. Dermatologė gilino Sapiegos klinikos kosmetologių žinias ir įgūdžius, kaip HydraFacial procedūrą pritaikyti individualioms odos problemoms spręsti. Priklausomai nuo procedūrai parinktų prabangių koncentruotų serumų, HydraFacial technologija gali būti adaptuojama specifiniams poreikiams: veido valymui ir drėgmės atstatymui, veido elastingumui ir švytėjimui atkurti, raukšlių ir pigmentinių dėmelių šalinimui, spuogams ir išsiplėtusioms poroms mažinti bei kitiems poreikiams.

HydraFacial MD® procedūra

Pasak Europoje garsios specialistės, HydraFacial visą kosmetologijos discipliną pakėlė į kitą lygį: „Tik taikant šią inovaciją, vienos procedūros metu veido oda yra eksfolijuojama pašalinant negyvas ląstelės, giliai valoma, maitinama aktyviais komponentais, antioksidantais, peptidais ir drėkinama hialurono rūgštimi”.

Kaip veikia?

HydraFacial MD® - tai JAV mokslininkų sukurta inovatyvi procedūra, kurios metu naudojama patentuota „Vortex” technologija. Procedūrą sudaro keturi pagrindiniai etapai: valymas ir maitinimas (Vortex-Exfoliation™), skaistinimas (Vortex-Peel™), gilusis valymas (Vortex-Extraction™) bei drėkinimas (Vortex-Fusion™).

Procedūra prasideda valymu (vakuumo ir vandens sąveika), o vėliau oda aprūpinama individualiai parinktais koncentruotais serumais, turinčiais daug maistinių medžiagų, tokių kaip hialurono rūgštis, arkinių kaštainių sėklų ekstraktas, raudonųjų dumblų ekstraktas, vario, cinko ir magnio peptidai.

Dr. Alisa Onopko (kairėje) ir „Sapiegos klinikos“ kosmetologės

„Vidutiniškai procedūra trunka maždaug pusvalandį ir yra visiškai neskausminga, klientai jaučiasi, tarytum jų veidas būtų švelniai masažuojamas”,- tvirtina Sapiegos klinikos medicinos vadovė, dermatologė Nadežda Jarušina: „O poveikis yra akivaizdus jau po pirmosios procedūros – veidas tampa skaistus ir švytintis, ir nėra jokio diskomforto jausmo ar paraudimų, kurie, deja, yra būdingi kai kurioms tradicinio mechaninio veido valymo procedūroms”.

Kam skirta?

Gydytoja dermatologė pažymėjo, jog HydraFacial procedūrą patartina rinktis ne tik savo veido grožiu besirūpinančioms moterims. Procedūra padeda spręsti aknės kamuojamų paauglių problemas, taip pat padeda brandesnio amžiaus žmonėms, turintiems spuogų, raukšlių ar odos hiperpigmentacijos problemų. Priešingai nei dauguma alternatyvių procedūrų, HydraFacial metodika vienodai gerai tinka tiek sausai, tiek riebiai odai.

HydraFacial MD® procedūra

Be to, kaip pastebi N. Jarušina, procedūrą noriai renkasi ir savo išvaizda besirūpinantys vyrai. Pavyzdžiui, JAV vienas didžiausių šios procedūros entuziastų yra „mačo” įvaizdį puoselėjantis aktorius Matthew Mcconaughey. „Tai seksas veidui”,- taip apie HydraFacial procedūrą yra atsiliepęs Holivudo aktorius.

Reputacija įpareigoja

HydraFacial technologijai sulaukus pasaulinio populiarumo, rinkoje greitai atsirado antrarūšių technologijos kopijų. „Tam, kad gautų tikrą ir rezultatų duodančią paslaugą, vartotojai turėtų atkreipti dėmesį į du kriterijus”,- teigia K. Budninikienė: „HydraFacial aparatus klinika turi būti įsigijusi iš oficialių tiekėjų, o procedūrą atliekantys kosmetologai turi būti apmokyti sertifikuotų HydraFacial specialistų”.

Priešingu atveju rizikuojama gauti nekokybišką paslaugą, kuomet garsaus ženklo vardu prisidengę savamoksliai kosmetologai naudoja pigias ir nekokybiškas medžiagas. Be to, tokiais atvejais neretai neteisingai naudojama pati vakuumo technologija, todėl atsiranda rizika neatstatomai pažeisti kapiliarių sieneles bei padidinti odos jautrumą.

„Sapiegos klinika“

„Sapiegos klinika rinkoje yra atpažįstama kaip aukščiausios klasės lazerinės dermatologijos, kosmetologijos ir plastinės chirurgijos procedūrų lyderė”,- pabrėžia klinikos vadovė: „Šią reputaciją ir toliau stipriname teikdami aukščiausius pasaulinius standartus atitinkančias HydraFacial veido valymo procedūras, kurios mūsų klinikoje yra atliekamos ir dideliam būriui visuomenėje garsių žmonių”.

Klientui atvykus į Sapiegos kliniką HydraFacial procedūrai, visų pirma atliekama kliento veido odos diagnostika. Įvertinus kliento odos tipą, problemines odos sritis ir unikalius kliento poreikius, parenkamas klientui tinkamas HydraFacial procedūrų kursas ir pasitelkiami unikalūs serumai. HydraFacial procedūrą kosmetologai dažniausiai rekomenduoja atlikti kartą per mėnesį, idant klientai galėtų nuolatos džiaugtis pavydėtinu odos švelnumu, skaistumu ir švytėjimu. Klientai Sapiegos klinikoje gali pasirinkti standartinę (express) HydraFacial procedūrą arba V.I.P HydraFacial procedūrą brandžiai odai.

Užsakymo nr.: PT_81377734