Apie įvykusią nelaimę žinomos moters artimiesiems, bičiuliams, kolegoms pranešė jos sutuoktinis Johnas Sprostonas. Vyras apie tai prabilo socialiniame tinkle, pasidalindamas trumpa žinute.

Skelbiama, kad moters būklė šiuo metu yra stabili.

„Tai Ritos vyras Johnas. Norėjau jums pranešti, kad Rita patyrė du širdies smūgius ir buvo dukart gaivinama. Dėl to šiuo metu ji turi sulaužytus kelis šonkaulius ir plaučių uždegimą (pneumoniją). Šiandien yra pirmoji diena, kuomet ji kvėpuoja savarankiškai (be dirbtinių kvėpavimo aparatų) ir viskas vyksta nuosekliai. Šiuo metu jos būklė yra stabili. Ačiū visiems už jūsų geras mintis“, – dėkojo R. Dapkutės vyras.

Žinią apie 57-erių moters būklę sutuoktinis pranešė antradienio naktį.

DELFI primena, kad šiuo metu moteris kartu su vyru Johnu savo gyvenimą kuria Čikagoje, JAV.

Pora, susipažinusi internete, susituokė 2010 metų birželį Vilniaus santuokų rūmuose.

Čikagoje gimusi R. Dapkutė Lietuvoje gyveno daug metų. Į Lietuvą iš JAV ji „atvežė“ picų kultūrą, tačiau po kelerių metų sėkmingo verslo, pasuko kitu keliu – moteris ėmė dirbti vertėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)