Šeštadienį aktyvių šeimų iš visos Lietuvos lauks jau tradiciniu tapęs DELFI pėsčiųjų žygis su sveikatingumo motyvatore Vlada Musvydaite.

Moteris papasakojo, kad šiemet drauge su ja žygyje dalyvaus ir naujas jos šeimos narys: „Mane lydės sužadėtinis ir mūsų vos kelių mėnesių sulaukęs svajonės išsipildymas – labradoras Vingis. Noriu pakviesti visus keliautojus drąsiai į pėsčiųjų žygį ateiti su savo augintiniais, jie taip pat gaus vardinius numerius. Puikiai žinau, kaip nuostabu vaikščioti su savo augintiniu, kiek gražių žodžių ir meilės galima pajusti iš aplinkinių. Mūsų trasa bus draugiška visiems, todėl nuo mažylių iki senjorų ir net drauge su keturkojais šeimos nariais – laukiamas kiekvienas“.

Vlada Musvydaitė ir jos šuo Vingis

„Labai smagu pažinti ne tik Nidą, bet ir visą Neringą. Mums – didelis iššūkis sukurti trasą Juodkrantėje, pateikti įdomius faktus, kurių nežino ir patys Juodkrantės gyventojai. Trasą kūrėme su Juodkrantės gide ir siekiame, kad kiekvienas ja praėjęs, taptų Juodkrantės ambasadoriumi. Norisi nustebinti einančius žmones, todėl trasą „#walk15“ mobiliojoje programėlėje paruošėme ir lietuvių, ir anglų kalbomis. Tikimės, kad ji taps puikia priemone kiekvienam tapti gidu mažiau žinantiems svečiams“, - pranešime spaudai sakė žygio organizatorė.

„Juodkrantė – itin jauki vieta, kurioje galima atsipalaiduoti ir mėgautis nuostabia gamta. Čia labai norisi į visus kreiptis asmeniškai, vardais, todėl paspaudę „Going“ mūsų oficialiame feisbuko renginyje „Delfi žygis“, gaus vardinius pėsčiųjų žygio numerius. Nepamirškime, kad žmonės, per dieną nueinantys 10 tūkst. žingsnelių, savo gyvenimą prailgina net penkeriais metais. Porą valandų neskubėdami pasivaikščiosime gražiausiame Lietuvos kampelyje. Tai tikrai nebus fiziškai sudėtinga veikla, bet galėsime džiaugtis puikia savijauta ir dar geresne proga pabendrauti su visa šeima“, - intriguoja Vlada Musvydaitė.

„Pats žygis truks apie pusantros valandos, trasos ilgis – 7 km, t.y. apie 9200 žingsnių. Žygio metu pažinsime Juodkrantės miesto grožį, pėstieji sužinos Vėtrungių atsiradimo istoriją, pamatys miesto kultūrinius akcentus, užkopsime į Raganų kalną, eisime sengire, nuostabiais paplūdimiais ir grožėsimės išskirtiniu pajūrio reljefu – atsiminti tikrai bus ką“, - šypsojosi moteris.

„Beje, likus porai dienų iki festivalio, kviečiu užsiregistruoti ir „Sveika, Neringa!“ iššūkyje „#walk15“ mobiliojoje programėlėje. Užsiregistruokite, vaikščiokite, o daugiausiai žingsnelių surinkę iššūkio dalyviai gaus festivalio marškinėlius. Neįtikėtina, kiek žmonių dalyvauja, kokie jie aktyvūs – net aš nepatenku tarp pačių geriausių“, - šypsojosi žinoma moteris.

„DELFI pėsčiųjų žygis“ su Vlada Musvydaite prasidės šeštadienį 12 val., Juodkrantės centrinėje aikštėje. Dalyviai vardinius numerius bus kviečiami atsiimti jau nuo 11 val. Festivalio svečiai taip pat galės dalyvauti orientavimosi varžybose „Olifėjos“ taurei laimėti, „Daugiau nei mama“ bėgime su vaikiškais vežimėliais su Inga Žuolyte, „Sportland“ bėgime, bus įrengta Šeimos zona, kurioje vaikų lauks daugybė pramogų, batutų, vyks vaikų bėgimas su Jausmučiais. Penktadienio vakarą vyks nemokami „Finalo ketverto“ žvaigždžių Indrės Juodeikienės, Gintarės Korsakaitės, Algirdo Daumanto ir Gabi koncertai, vakarą užbaigs nemokamas Monique pasirodymas. Šeštadienio vakarą į sceną lips ir nemokamu koncertu pajūrio gyventojus ir svečius džiugins visų kartų mylimiausias atlikėjas Andrius Mamontovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)