Visas feisbukas vien žymių žmonių komentarai ir pagyros, kad paaukojo pinigų, rado gerą teisininką ar psichologą. Taip, merginai jų prireiks. Bet žinote ką? Ji ne vienintelė tokia. KITOMS IRGI REIKIA PAGALBOS!!! Kodėl ji geresnė už mus? Už mus? Paklausite. Taip. Kaip ir minėjau, buvau išprievartauta. Prieš dvejus metus. Bet dar ir dabar sapnuoju košmarus. Geriu vaistus, daug vaistų, nes po to įvykio dažnai man atrodo, kad kažkas manęs tyko. Mano prievartautojas gyvena laimingai – taip, jo nepasodino. Taip, ant mano kūno buvo mėlynių, oda „nutarkuota“ ir t. t. Bet aš jau buvau pilnametė, nieks apie mane nerašė.

Esu ligoninėje susipažinusi su merginomis, kurios irgi buvo išprievartautos. Vienai buvo 15, kitai – 17. Kiek turiu draugių, kurios net nesikreipė į policiją, nes bijojo. Mane išniekinęs vyras grasino paskandinti, jei kam papasakosiu. Dar ir dabar bijau viena vaikščioti.

Taip pat turiu draugę, kuri būdama paaugle buvo seksualiai išnaudojama. Bet niekas apie tai nerašė... Kai kurios merginos net ne visada turi ką valgyti, ką jau kalbėti apie advokato samdymą!

ATSIBUSKITE! TOKIE DALYKAI VYKSTA KASDIEN! Ar nebūtų geriau pasirūpinti ir kitomis merginomis? Kodėl apie vieną tragediją rašo visur, o apie kitas nė žodeliu neužsimenama? Kitos irgi patyrė žiaurumą ir prievartą! Padėkite ir joms!!!

Man pikta, kad kai kurie darosi reklamą iš tokių dalykų... Prašau, būkite geri ne tik sumuštai merginai. Pasirūpinkite ir didesnę traumą gavusiomis!

O merginai linkiu stiprybės. Jai jos prireiks.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite išsakyti savo nuomonę? Rašykite el. p. pilieciai@delfi. lt arba spauskite apačioje.