Futbolininko tėvas tokius kaltinimus pavadino mėginimu šantažuoti jo sūnų.

Kaip nurodoma San Paulo policijai pateiktame pareiškime, apie kurį pranešė naujienų portalai UOL ir „GloboEsporte“, „Paris Saint-Germain“ klubo žvaigždė yra kaltinama „panaudojusi jėgą, kad turėtų lytinių santykių su auka be jos sutikimo“.

San Paulo teisėsauga agentūrai AFP atsisakė pateikti pareiškimo kopiją, tačiau patvirtino, kad toks pareiškimas buvo gautas, ir pridūrė, kad jo turinys yra įslaptintas.

Neįvardijama Brazilijoje gyvenanti moteris teigia, jog su Neymaru susipažino socialiniame tinkle „Instagram“. Jie kurį laiką susirašinėjo, o gegužės viduryje futbolininkas pakvietė merginą aplankyti jį Paryžiuje.

Moters pareiškime policijai teigiama, jog Neymaras į viešbutį atvyko „akivaizdžiai apsvaigęs“. Jiedu pasikalbėjo, o vėliau „pasiglamonėjo“. Tačiau tuomet „jis pasidarė agresyvus ir panaudodamas jėgą turėjo lytinių santykių su auka be jos sutikimo“, nurodoma dokumente.

Neymaro tėvas, kuris taip pat yra jo agentas, interviu Brazilijos televizijai „Bandeirantes“ kategoriškai paneigė tokius kaltinimus.

„Tai yra netiesa, jis niekada neįvykdė jokio nusikaltimo, – sakė Neymaras Santosas ir pridūrė, kad jo sūnus tapo šantažo auka. – Mes turime visus įrodymus ir juos jau perdavėme advokatams.“

Tėvo teigimu, Neymaras su ta moterimi nuėjo į pasimatymą, tačiau daugiau susitikti nenorėjo. Nuo tada esą ši moteris mėgina iš futbolininko ir jo šeimos išsireikalauti pinigų.

„Mano sūnų galima apkaltinti dėl daugelio dalykų, tačiau aš žinau, koks jis yra žmogus... Tai akivaizdžiai buvo spąstai“, – sakė Neymaras Santoras. Jo teigimu, šeima yra pasirengusi paviešinti „WhatsApp“ žinutes, kurios išteisins Neymarą.

Remiantis žiniasklaidos pranešimais, futbolininką išžaginimu apkaltinusi moteris Paryžiuje buvo gegužės 15–17 dienomis, tačiau laukė iki praėjusio penktadienio, kad Brazilijoje pateiktų pareiškimą policijai, nes buvo „emociškai sukrėsta“.

Papildyta 16.23 val.

Neymaras sekmadienį pats paneigė kaltinimus bei paviešino ilgą „WhatsApp“ susirašinėjimą su jį išžaginimu apkaltinusia moterimi bei kelias nuotraukas, kuriose ji nufotografuota lovoje nuoga krūtine.

„Esu kaltinamas išžaginimu. Tai yra labai rimti kaltinimai, tačiau būtent tai ir vyksta, – socialiniame tinkle „Instagram“ paskelbtame 7 minučių trukmės vaizdo įraše sakė Neymaras. – Mane tai labai nustebino. Tai yra tikrai bjaurus reikalas, liūdnas reikalas, nes visi, kas mane pažįsta, žino, koks aš esu žmogus, ir žino, kad niekada nepadaryčiau tokio dalyko.

Susirašinėjimai yra intymios akimirkos, tačiau reikėjo jas paviešinti, kad būtų įrodyta, jog iš tiesų nieko neįvyko“, – sakė futbolininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)