Pirmosios į sceną lipo Liepa ir Alana, atlikusios legendinį kūrinį „Purple Rain“. Komisijos liaupsių susilaukusios merginos neslėpė simpatijos viena kitai. „Aš ją labai myliu, ji labai gera“, - atskleidė Alana, apsikabindama Liepą. „Džiaugiuosi, kad susipažinau su Alana - ji labai talentinga, darbšti, man tai - didžiausias laimėjimas ir dovana“, - atskleidė L. Norkevičienė.

Kaip rašoma pranešime spaudai, Rolandas Janušas ir Rapolas Meškauskas - vienintelis likęs vyriškas duetas - atliko Lauros Remekienės kūrinį. Jiems talkino ir pati autorė. Į sceną lipusios Aistė Pilvelytė ir Valerija Iljinaitė - Lietuvai „Eurovizijos“ dainų konkurse atstovavusią Jurijaus Veklenko dainą „Run With The Lions“, o Vaidas Baumila ir Sofija Vasilevskytė pasirinko grupės „Queen“ kūrinį. Duetams komisija negailėjo išskirtinių komplimentų tiek dėl dainų pasirinkimų, tiek dėl atlikimo.

Antriems pasirodymams duetai rinkosi kartą jau atliktas dainas. Liepa ir Alana - „Plakala“, Rolandas ir Rapolas - „Riešutų žydėjimą“, Valerija ir Aistė - „Je Suis Malade“, Vaidotas ir Sofija - itin daug dėmesio sulaukusią dainą „Karolis“.

Finalo metu skambėjo komplimentai ne tik duetams - Jurgita Jurkutė-Širvaitė graudinosi dėkodama scenos partneriui Giedriui Savickui. Jurgita teigė, kad jis padėjo jai savyje atrasti ir atskleisti vaivorykštę.

„Noriu padėkoti už šią galimybę ir kai galėjau pasirinkti su kuo dainuoti, iš karto pasirinkau Aistę. Be galo tave myliu“, - vos tramdydama ašaras po pasirodymo kalbėjo Valerija Iljinaitė. Būtent Aistės Pilvelytės ir jos duetas pirmavo iki pabaigos. Vis dėlto, po antrųjų pasirodymų į priekį išsiveržė Sofijos Vasilevskytės ir Vaidoto Baumilos pora.

Komisijos balai: Liepa Norkevičienė ir Alana Sport – 10

Vaidas Baumila ir Sofija Vasilevskytė – 10

Valerija Iljinaitė ir Aistė Pilvelytė – 9

Rapolas Meškauskas ir Rolandas Jonušas – 8

Žiūrovų balsai: Vaidas Baumila ir Sofija Vasilevskytė – 10625

Liepa Norkevičienė ir Alana Sport – 8674

Valerija Iljinaitė ir Aistė Pilvelytė – 7905

Rapolas Meškauskas ir Rolandas Jonušas – 1516

Sudėjus komisijos vertinimus ir žiūrovų balsus, paaiškėjo, kad:

1 vieta: Vaidas Baumila ir Sofija Vasilevskytė (10 balų)

2 vieta: Liepa Norkevičienė ir Alana Šport (9 balai)

3 vieta: Aistė pilvelytė ir Valerija Iljinaitė (8 balai)

4 vieta: Rolandas Janušas ir Rapolas Meškauskas (7 balai)

Nugalėtojams atiteko piniginiai prizai. Trečiąja vietą užėmęs duetas gavo 2 tūkst. Eur, antrąją - 3 tūkst. Eur, o nugalėtojai gavo 5 tūkst. Eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (73)