Žalia trasa buvo skirta pirmam startui „Vilnius Challenge“. Puikus būdas pažinti multi-sporto koncepciją bei aktyviai praleisti dieną. Nors trasą gali įveikti kiekvienas, bet iššūkių ir nuotykių čia netrūko kiekvienam.

Mėlynoje trasoje laukė kur kas daugiau nuotykių ir iššūkių nei žaliojoje trasoje. Sportas ir aktyvus laisvalaikis šios trasos dalyviui – savaime suprantami dalykai.

Raudona trasa buvo skirta tiem, kurie nuolat dalyvauja bėgimo ar kitose sportinėse varžybose. Čia varžėsi beveik stipriausi atletai, kuriems reikėjo pademonstruoti ištvermę, jėgą, orientavimosi gabumus, kuo greičiau susitvarkyti su galvosūkiais ir kliūtimis. Galbūt kitąmet jie jau stovės prie Juodosios trasos starto linijos.

Juoda trasa – sportininkams, pasiryžusiems varžybose atiduoti visas jėgas ir kovoti iki galo. Čia jau patirtis sportinėse varžybose privaloma. Norint sėkmingai pasirodyti šioje trasoje būtinas ne vien geras sportinis pasirengimas, bet ir stiprūs orientavimosi sporto įgūdžiai. Šioje trasoje dalyviai varžėsi net iki 9 valandų, per kurias visą trasą įveikti paprastai pavyksta ne visiems dalyviams. Tai tikras iššūkis tikriems sportininkams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją