„Buvo labai smagi kelionė, kurią suplanavome iš anksto. Svarbiausias dalykas joje buvo tai, kad labai daug pramogų butų skirta vaikams. Aš manau, kad viskas puikiai pavyko.

Kartu vyko mama, sesė, pusseserė, draugės. Susirinko visos, kurios tuo metu galėjo vykti. Juk visos turime savo darbus. Turėjome nemažai diskusijų, kol suplanavome viską. Reikėjo susirasti ir dieną, ir vietą, ir viešbutį. Visus klausimus mums padėjo išspręsti superkelione.lt komanda“, – sakė Karina.

Moteris džiaugėsi, kad vaikai galėjo žaisti vienas su kitu ir dūkti prie vandens. Ji prisiminė, kad pernai Tenerifėje jos sūnus daug nuobodžiavo, nes nebuvo kitų bendraamžių.

„Vaikams tai labai patiko. Man atrodo, kad Majus netgi išmoko plaukti maudydamasis baseine. Jis buvo vandenyje kiaurą dieną, išlipdavo jau mėlynom lūpom. Vieni skirti vaikams, kiti – su čiuožimui su tėvais.

Mano atveju, tai buvo paprastas poilsis. Aš niekur nenorėjau važiuoti, nieko matyti, tiesiog gulėti prie baseino ar jūros ir stebėti kaip žaidžia vaikai. Nors šiaip mėgstu aktyvesnį poilsį, pamatyti kažką, išvažiuoti, bet šį kartą aš nebuvau iškėlusi kojos iš viešbučio. O draugės buvo išvažiavusios į Alaniją, tai sakė, kad tai nuostabus, gražus miestas. Bet aš pagalvojau, kad gal kitą kartą, nes Majui linksma ir smagu, tai man to ir užteko“, – sakė ji.

Tikriausia daugelis merginų žino, kad kelionės metu kalorijas skaičiuoti yra tikrai sunku. Todėl Karina jų taip pat neskaičiavo. Juokavo, kad grįžus reikės ne vienos išsikrovimo dienos.

Kaina buvo priimtina

Karina teigia, kad rekomenduotų tokią kelionę kitoms mamoms, nes skrydis nei labai sunkus, nei nelabai ankstyvas, viešbutyje yra ką veikti, o ir kainos priimtinos.

„Normalia kaina pavyko įsigyti kelionę, nes žinau, kad į Turkiją prabangios kelionės kainuoja labai daug, tačiau ši suma buvo priimtina“, – minėjo Karina.

Artimiausiu metu Karina ketina keliauti tik darbo reikalais, į koncertus. Su grupės 69 danguje merginomis Karina keliaus į Angliją per Jonines. Taip pat laukia koncertai po Lietuvą.

„Kol kas jokių kitų kelionių neplanuoju. Po atostogų susikaupia labai daug darbų, kuriuos reikia padaryti. Todėl greitai reikia išokti į tą traukinį ir grįžti į ritmą“, – planais dalijosi dainininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (166)