Klasikinį įvaizdį išleistuvių vakarui pasirinkusi Sasha Obama sužavėjo socialinius tinklus. Juoda suknele vilkinčios prezidento dukros nuotraukos „Twitter“ tinkle tapo tikra sensacija, kuria noriai dalijosi tūkstančiai amerikiečių ir kitų šiai šeimai neabejingų žmonių.

Paviešintose nuotraukose besišypsanti Sasha pozuoja kartu su savo mokyklos bičiuliais. Netrukus mokyklą baigsianti mergina, internautų nuomone, atrodė tiesiog tobulai. Negana to, daugeliui komentatorių buvo sunku patikėti, kad jie iš tiesų išvydo B. Obamos dukrą, kuri, regis, dar visai neseniai buvo tik miela mergaitė.

Vienoje nuotraukoje Sasha pozuoja kartu su savo vyresne seserimi Malia.

Skelbiama, kad S. Obama po mokyklos baigimo vienerius metus skirs akademinėms atostogoms, po kurių jį planuoja stotį į Mičigano universitetą.

Apie savo dukteris JAV prezidentas yra atvirai pasakojęs žurnalui „GQ“.

„Jos sumanios, jos linksmos. Jos yra panašios į savo mamą, Michelle su jomis nuveikė didelį darbą“, – sakė prezidentas.

Žinoma, Maliai ir trejais metais jaunesnei Sashai paauglystė dar nesibaigė.

„Tenka susidurti su tomis paauglystės akimirkomis – jos tave myli, tačiau manau, kad labiausiai veikia tai, kad jos neturi tau laiko, – samprotavo B. Obama. – Tai nėra aktyvi panieka tau. Tiesiog jų dienotvarkės pradeda prisipildyti ir jos turi visus tuos draugus, kurie kur kas įdomesni“.

Jis prisipažįsta, kad labai įdomu stebėti, kaip dukterys bendrauja su pulku savo draugų.

„Abi yra tikros telefoninės nindzės, tiesa? Jos gali padaryti tokius dalykus, kurių aš net nesuprantu – jos tai padaro per dvi sekundes, – sakė JAV prezidentas. – Vis dėlto, aš įžvelgiu skirtumą tarp Malios ir Sashos. Beveik egzistuoja minimalus kartų atotrūkis, turint omenyje tai, kad Sasha taip natūraliai susijusi su tuo išmaniuoju telefonu, kaip Malia, kuri buvo šiek tiek vyresnė kai pradėjo tikrai juo naudotis, nėra“.

„Jos socialinis gyvenimas taip su tuo susijęs“, – pridūrė prezidentas apie Sashą.

B. Obama tvirtina suprantantis, kad jis šiuo metu nepriklauso artimiausiai dukterų socialinei aplinkai.

„Tiesiog turi paleisti, turi pripažinti, kad jeigu joms pasakysi, „Ei, ar norite nueiti pažiūrėti šitą filmą?“ arba „Ei, ar jūs norite eiti paplaukioti į baseiną“, [jos atsakys], „Ne, apgailestauju, tėti. Aš vistiek tave myliu. Susitiksim rytoj“. Auksinis amžius yra tarp šešių-septynerių ir dvylikos metų, jie yra tavo draugai ir nori kartu leisti laiką. Ir po to jie tave mylės, tačiau nebeturi tau tiek laiko“, – kalbėjo dviejų dukterų tėvas.

„Kaip suprantu, remdamasis savo draugais, kurie turi vyresnių vaikų, su trupučiu sėkmės, jeigu nesi visiškai erzinantis per tuos paauglystės metus, jie sugrįš pas tave apie 23-24 metus, ir vėl norės su tavimi leisti laiką. Tačiau ši atkarpa yra skausminga, – neslepia B. Obama. – Kompensacija, kurią gauni už tą faktą, kad jie tau neturi laiko – nėra nieko geriau nei matyti, kad tavo vaikai tampa sumanesni ir kietesni nei tu esi. Ir staiga tu išgirsi, kas jie sako kažką, pajuokauja kažkaip ar kažką įžvelgia, o tu pagalvoji, „Oho. Nepagalvojau apie tai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)