Pirmą kartą „Rainforest Challenge“ buvo suorganizuotas 1997 m. Nuo tada prie šio iššūkio prisijungė net 21 šalis.

Varžybų dalyviams reikia įveikti neilgus specialius ruožus per ribotą 15 minučių laiką, tačiau tai pareikalauja viso ekipažo maksimalių pastangų. Labai svarbūs yra vairuotojo įgūdžiai, variklio galia, gervės sukimo greitis ir didelė visureigio jėga. Specialūs ruožai įrengiami sudėtingame reljefe: stačiose įkalnėse, trumpuose, bet giliuose vandens kanaluose ir panašiai.

Nepaisant to, varžytis čia gali visi, pasirinkę atitinkamą kategoriją. Tad vietos „Rainforest Challenge“ yra ir standartiniams visureigiams, ar, netgi, vadinamiesiems parketiniams visureigiams, neturintiems gervės, o yra ir skirtoji tiems, kas mėgsta tikrus iššūkius.

Šiemet „Rainforest Challenge“ tesėsi ne tik dieną. Dalyviams teko įveikti ir naktinę renginio dalį.

Po varžybų ne vienas dalinosi įspūdžiais, pasakojo, kaip rinko taškus, ir neabejojo, kad ir kitąmet dalyvaus įspūdingose bekelės lenktynėse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją