„Labai norėjau paskambinti tėvukui, pagaliau paskambinau, paliūrėjome, kad mama to negali matyti, vis dar nerandu savo dukters, tikiuosi tai padarysime, o jausmas laimėjus, aplankys vėliau, per daug jaudulio dabar. Tėtis sakė, kad neturi laiko, nes jam visi skambina, tarsi jis būtų tapęs prezidentu. Dar negaliu suvokti, kas atsitiko, bet greitai tai padarysime, kai baigisis euforija. Džiaugsmai ir baliai baigėsi, nes niekas nerenka į tokias pareigas už gražias akis, ši atsakomybė mane persekios visus penkerius metus“, – sakė G.Nausėda.

Jis taip pat pabrėžė, kad jam svarbiausia – komanda.

„Artimiausomios dienomis man svarbiausia komanda, matyti kertinius žmones ir galvoti apie kitus darbus. Vienas svarbiausių, kokia bus valdančioji koalicija“, – pabrėžė G.Nausėda.

„Bet kuriuo atveju Vyriausybėje pokyčių bus. Esu įsitikinęs, kad kai kurie ministrai keisis, net jeigu koalicija išliks tokia pat, kai kurių ministrų darbas turės būti iš naujo vertinamas. Aš tikrai jiems turėčiau daug klausimų. Aš esu jau įvardijęs, tai ponas Kukuraitis, taip pat ponas Surplys. (…) Šiandien anksti kalbėti apie Skvernelio perspektyvas, jis pats labai mįslingai apie tai kalba, reikia abipusio sutarimo, tik tada bus galima kalbėti, koks bus premjeras“, – sakė G.Nausėda.

„Aš norėčiau susitikti su visomis politinėmis jėgomis, taip pat ir su ta partija, kuri rėmė mano konkurentę“, – sakė Nausėda.

Paklaustas apie tai, ar galėtų premjere tapti I.Šimonytė, jis sakė, kad matytų tokį scenarijų.

„Matyčiau tokį scenarijų tik su sąlyga, jeigu ji taptų partijos nare“, – sakė Nausėda.