„Tikiuosi, kad mums pavyks kartu su kitomis institucijomis pasiekti tikslą, kad Lietuvoje būtų geriau, kad geriau jaustųsi kiekvienas žmogus, kad būtų daugiau pagarbos, mažiau patyčių, kad puikiai sugyventų tiek senas, tiek jaunas. Noriu, kad termino provincija nebeliktų, nes šioje mažoje šalyje oriai gali gyventi visi žmonės, nes visi mes to nusipelnome. Esame valstybė, kuri pasiekė nepaprastai daug, aš tikiuosi, kad mes eisime į priekį. Dar kartą dėkoju žmonėms, savo komandai ir šeimai. Pasiekė rezultatą, kelio pabaigą“, – tikino G.Nausėda.

„Šis palaikymas net ir tose vietose, kur mums anksčiau nelabai gerai sekasi, suteikia pasitikėjimą. Blogiausia, kas galėtų atsitikti, tai išbarstyti tą pasitikėjimą“, – sako G.Nausėda.

„Pagal savo asmenybės savybes, aš esu kitoks žmogus nei prezidentė Dalia Grybauskaitė“, – taip pat pabrėžė G.Nausėda.

Jis taip pat tikino, kad šiuo metu negali atsiliepti į skambučius.

„Nepatogu pasakyti, bet mano telefonas yra ne su manimi, nepatogu, galbūt žmonės tikrai mane sveikina, bet negaliu atsiliepti“, – sakė G.Nausėda.

Paklaustas, kaip švęs pergalę, Gitanas Nausėda patikino, kad jau pradėjo švęsti ir darys tą linksmai draugų ir bendraminčių būryje. Taip pat jis prisipažino, kad tikrai nešoks, nes tai ne jo stipriausia savybė.

„Nusipelniau poilsio per tas įtemptas batalijas, noriu bendrauti ir dėkoti visiems, kiekvienam šioje išbandymų karuselėje, nes nebūtų pavykę pasiekti ir šimtosios dalies be komandos žmonių“, – tikino jis.

Į klausimą, ar prezidentūroje turėsime šuniuką, G. Nausėda išdėstė nuomonę, kad keturkojai turi lakstyti namuose, juos galima išsivesti į miestą. „Turiu ne tik šuniuką, bet ir katiną, kuris labai savarankiškas, bet viskam savo vieta“, – sakė jis.

Paklaustas, kur ketina gyventi, G. Nausėda pasakė, kad bandys išsiaiškinti, ar tikrai nėra galimybių likti vietoje, kuri jam mieliausia. „Gavęs nenuginčyjamus teiginius, kad tai neatitinka teisės aktų, būsiu priverstas nusileisti“, – teigė jis