„Bus pakankamai lygiai, manau, nugalėtoją sužinosime tik skaičiuojant didžiuosius miestus. Ko gero, Nausėda laimės, bet ne taip stipriai, kaip kažkas įsivaizduoja“, – vertino G.Kirkilas.

Laidoje taip pat svečiavosi dar vienas kandidatas į EP Petras Auštrevičius, kuris sakė, kad stebėjo visus kandidatus ir jų atsakymus debatuose.

„Jie buvo turiningi, įdomūs, bet man atrodo, kad tai atspindi tą situaciją, prognozuočiau gana lygų rezultatą. Didžiuosiuose miestuose, kur Ingrida pirmame ture gavo didesnius skaičius, tai gali būti, kad daug balsų ji gaus ir antrajame ture. Neskubėkime skambinti varpais“, – sakė P.Auštrevičius.

G.Kirkilas taip pat pažėrė kritikos kandidatams į EP. Anot jo, pusė delegacijos turi antieuropines nuostatas.

„Man keista, kad pas mus į EP veržiasi „lengvasvoriai“, pusė mūsų lietuviškos delegacijos turi antieuropines nuostatas, nežinau, ar Lietuva turi tokius narius deleguoti“, – DELFI tikino G.Kirkilas.

P.Auštrevičius tikino, kad Lietuvoje tikisi nuo 1 iki 2 mandatų.

„Sakyčiau, kad realiai pretenduotume į du“, – sakė P.Auštrevičius.

G. Kirkilas sakė, kad tikisi, kad praeis 5 proc. barjerą ir tai, anot jo, būtų laimėjimas. Paklaustas, kaip vis tik įvertintų pasibaigusią rinkimų kovą, jis tvirtino, kad neturėjome stipraus lyderio.

„Manau, kad Nausėda bus daug atviresnis spaudai“, – sakė G.Kirkilas.