Ambicijų neslepiantis 26-erių krepšininkas bendraudamas su tinklalapiu „Hoopshype“ teigė ne tik matantis save žaidžiantį stipriausioje pasaulio krepšinio lygoje, bet ir užimantį svarbų vaidmenį.

„Esu atviras galimybei persikelti į NBA. Praėjusią vasarą keli klubai jau rodė man dėmesį, žaisti ten yra mano svajonė. Manau, jog galėčiau ten ne tik žaisti, bet ir turėti svarbų vaidmenį.

Mano žaidimo stilius yra tinkamas NBA. Aš taikliai atakuoju iš toli bei esu pajėgus greitame puolime. Be to, esu tinkamo ūgio tiek atakuojančio gynėjo, tiek lengvojo krašto puolėjo pozicijoms.

Pastaraisiais sezonais daug žaidėjų padarė šuolį iš Europos į NBA, o tai suteikia man pasitikėjimo. Tikiu savo galimybėmis daryti įtaką rungtynėms NBA lygyje“, – kalbėjo R. Giedraitis.

Pokalbio metu atletas įvardino ir savo autoritetus – Mindaugą Žukauską, tėvą Robertą bei Michaelą Jordaną. Mėgstamiausiu dabartiniu NBA žaidėju jis įvardino Giannį Antetokounmpo.

Pernai Vilniaus „Rytą“ palikęs ir į Vokietiją persikėlęs R. Giedraitis su ALBA sudarė trejų metų sutartį, tačiau joje yra numatyta galimybė lietuviui išvykti sulaukus pasiūlymo iš NBA.

Su ALBA Europos taurės finalą pasiekęs R. Giedraitis šiame turnyre per rungtynes vidutiniškai rinko po 14,8 taško, po 4 atkovotus kamuolius bei po 1,4 rezultatyvaus perdavimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)