Pirmąkart jos pasirodė penktadienį Dubline ir tai buvo bene laukiamiausias dešimtmečio pasirodymas. Ilgai kalbėjusios apie galimą atsikūrimą Emma Bunton, Geri Horner, Mel Brown ir Mel C pagaliau pasirodė scenoje kartu. Tiesa, prie šio projekto atsisakė prisidėti buvusi grupės narė, o dabar stilistė Victoria Beckham, todėl į sceną merginoms teko lipti keturiese.

Viso pamatyti „Spice Girls“ susirinko daugiau nei 58 000 fanų, kurie nepagailėjo solidžios sumos koncerto bilietams.

Tačiau neilgai trukus socialiniame tinkle „Twitter“ pasipylė pasipiktinusių fanų žinutės ir skundai. Jie rašė, jog stadiono viduje atsiradusios garso problemos neleido mėgautis mylimos grupės pasirodymu. Gerbėjai pažymėjo, kad nemažai žiūrovų tiesiog neapsikentę paliko šou.

Tačiau jie buvo laimingi matydami, jog mylima grupė su didžiuliu noru atsikūrė bei keturios „Spice Girls“ narės ir po ilgos pertraukos atrodo puikiai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)