UEFA skyrė drausminę nuobaudą Serbijos futbolo federacijai rengti ateinančias rungtynes (su Lietuva) už uždarų durų dėl nederamo šeimininkų sirgalių elgesio lapkričio mėnesį vykusiose UEFA Tautų lygos rungtynėse su Juodkalnija.

Nors dvikova vyks už uždarų durų, pagal UEFA reglamentą, svečių aistruoliai gali įsigyti ribotą kiekį bilietų.

Asmenys, norintys įsigyti bilietus į birželio 10 dieną vyksiančią dvikovą tarp Serbijos ir Lietuvos, nuo penktadienio tai gali padaryti „Tiketa“ platformoje, kurioje pasirodė riboto kiekio bilietai. Informuojame, kad įsigijus bilietą, taip pat privaloma užsiregistruoti el. paštu a.sakalauskaite@lff.lt (numeris pasiteiravimui: +37061690283). Vieno bilieto kaina – 21 euras.

Atsižvelgiant į Serbijos futbolo federacijos bilietų įsigijimo taisykles, Lietuvos futbolo gerbėjai nusipirkti bilietus gali iki ateinančio antradienio (gegužės 28 d.).

Pagal įprastas UEFA taisykles, sirgaliai negali įsinešti plakatų, kuriuose atsispindi rasistinės ar ksenofobinės žinutės, ir turi gerbti rungtynių dalyvius bei svečius.

Europos čempionato atrankos rungtynės Serbija-Lietuva vyks „Rajko Mitičiaus“ stadione Belgrade, birželio 10 dieną. Dvikova startuos 20:45 val. (21:45 val. Lietuvos laiku).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)