Per 70 dienų A. Ardzijauskas planuoja įveikti daugiau nei 5800 km. Tai dar vienas iššūkių, kuris veda link didžiausios svajonės – bėgimo aplink Žemės rutulį.

Jei 2018 m. bėgimas iš Dakaro buvo skirtas Lietuvos šimtmečiui, tai pasakodamas apie ateities planus Aidas sako, jog nori išlikti nuoširdus ir į klausimą, kam bus skirti bėgimai, gali atsakyti tik labai bendrai: labiausiai noriu, kad žmonės iš šios žinutės pasiimtų tai, kas jiems tuo metu atrodo aktualiausia, svarbiausia.

„Mano tikslas yra parodyti, kad visada yra galimybė daryti tai, ką nori. Ir norėti iš pirmo žvilgsnio gal net neįmanomų dalykų“, – sako bėgikas.

Reikia akcentuoti tai, kad Aidas Ardzijauskas bėgs gan dideliu tempu ir tai darys vienas. Jis nuolat palaikys ryšį su savo komandos nariais ir reguliariai praneš apie savo savijautą, kad mitybos specialistė galėtų įvertinti situaciją ir patarti, kaip išlaikyti jėgas ir tinkamai atsistatyti po patiriamų krūvių.

Prie gegužės 24-ąją prasidedančio ultra iššūkio įveikimo mielai sutiko prisidėti sertifikuota mitybos ekspertė Gintarė Jonaitytė ir vieni funkcinių maisto produktų gamintojai.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)