Taigi, sutarėte dėl pasimatymo, išsirinkote kavinę ir rezervavote staliuką. Elgėtės su mergina pagarbiai ir nepamiršote atidaryti automobilio durelių. Taip pat pagyrėte jos išvaizdą, ar ne? Merginoms svarbu, ar vaikinas mato jų pastangas atrodyti gražiai. Tačiau sakydami komplimentus, apsiribojote keliais nuoširdžiais, bet nenuvalkiotais pastebėjimais apie jos eleganciją, gerą skonį.

Visa tai aptarėme vakar, o dabar dar keletas patarimų:

1. Kavinėje stebėk, ar ne tuščia jos taurė. Būtinai paklausk, ar ji norėtų pakartoti. Moterys labai vertina dėmesingumą ir supratingumą.

2. Mergina, o ne tu turėtų užbaigti pasimatymą. Būtinai palydėk ją iki jos namų, padėkok už vakarą.

3. Jei jauti, kad pasimatymas praėjo gerai, pabučiuok ją, nors pakštelėk į skruostą. Nesijaudink, jei mergina neatsako tuo pačiu, ji tiesiog gali drovėtis ar būti sutrikusi. Jei mergina neatsako į bučinį ir per trečią pasimatymą, tai jau blogas ženklas.

Ir kaip jau minėjau, per pirmąjį susitikimą kavinėje nepersistenk - nebūk labai išlaidus. Tačiau, būtinai palik "padorius" arbatpinigius - 10 procentų sąskaitos yra minimumas.

Pokalbio temos

Mergina sutiko ateiti į pirmąjį pasimatymą, jūs susitikote, apsikeitėte keletu frazių apie orą, apie tai, kokia buvo jos ir tavo diena... Ir kas toliau? Apie ką šnekėti, ko galima klausti, o ko vengti?

Temos, kurios atveria pašnekovą ir yra perspektyvios pokalbio vystymuisi:

1. Ar tu mėgsti keliauti? Ar buvai kur nors išvažiavus per atostogas? Kokia šalis, miestas ar vieta tau patiko labiausiai? Dauguma žmonių mėgsta keliauti ir tavo draugė, turbūt, taip pat. Ji, ko gero, mielai pasidalins kokios nors savo kelionės įspūdžiais. Tu - taip pat.

2. Ar tu artimai bendrauji su savo šeimos nariais? Kur jie gyvena? Ką jie veikia, kuo užsiima? Dažnai žmonės mėgsta pasakoti apie savo šeimos narius, nes jie, paprastai, yra jiems brangūs žmonės. Būtų gerai, jei įsimintum tų artimųjų vardus - tai daro gerą įspūdį.

3. Kokią mokyklą, universitetą esi baigusi? Kokią specialybę? Kodėl pasirinkai šią specialybę? Kokie dalykai buvo ar yra dėstomi? Kas dėsto? Galima prisiminti juokingas istorijas iš mokymosi laikų.

O kokių temų per pirmąjį pasimatymą reikėtų vengti, skaitykite rytoj.

Klausk Ramunės: seksas@15min.lt