Žuvys

Žuvų ženklo vyrai nepasižymi ištverme, įprastai nebūna labai aktyvūs, ryžtingi, dažnai perkelia svarbių klausimų sprendimą ant trapių partnerės pečių. Apie kai kuriuos šio Zodiako ženklo atstovus sakoma – nei žuvis, nei mėsa. Veikiausiai daugiausia silpnų vyrų yra būtent tarp Žuvų ženklo atstovų.

Labai dažnai serga. Daugelis Žuvų ženklo atstovų nuo pat vaikystės daug serga. Nieko keisto – jie gimsta ankstyvą pavasarį, kai gamta vos bunda, o paskutiniuosius nėštumo mėnesius jų motinoms trūksta saulės šviesos, vitaminų. Galbūt taip yra ne tik dėl fiziologijos, bet ir dėl Žuvų charakterio.

Žuvims labai patinka sirgti (net jei tvirtina priešingai), juk būtent tada sulaukia aplinkinių rūpesčio, dėmesio. Silpni Žuvų ženklo vyrai tuo naudojasi, kartais net simuliuoja, kad prastai jaučiasi. Tiesa, jų skausmo slenkstis gerokai aukštesnis nei visų kitų Zodiako ženklų tad jiems iš tiesų gali būti labai negera.

Jie labiau linkę į žalingus įpročius. Jei matėte bent vieną Žuvų ženklo vyrą, kuris nemėgsta išgerti ar nėra bandęs kokių nors svaiginamųjų medžiagų, jums pasisekė, tai vienas iš nedaugelio stiprių Žuvų ženklo vyrų, atsilaikęs priklausomybėms. Iš esmės visi šio Zodiako ženklo atstovai turi silpnybę įvairioms psichotropinėms medžiagoms, kurios padeda pabėgti nuo realybės. Kartais tai gali virsti priklausomybe kompiuteriniams ar azartiniams žaidimams, moterims ar ne televizoriui.

Jei labai jautrūs, įžeidūs. Net jei vyrai Žuvys neverkia, gali kitaip išreikšti emocionalumą – melancholija, liūdnais žvilgsniais, nusiminusiu veidu. Jie labai jautriai reaguoja į pastabas, kritiką, o svarbiausia – į ignoravimą, rūpestingumo, užuojautos nebuvimą.

Svarstyklės

Svarstyklių Zodiako ženklo pagrindinė planeta – moteriškoji Venera, todėl šie vyrai dažnai būna silpnieji stipriosios lyties atstovai. Jų pomėgiai būna moterišku, jie mėgsta savimi grožėtis, vaikščioti po parduotuves, taip pat nemėgsta prisiimti atsakomybės.

Jiems patinka, kai sprendimą priima kas nors kitas. Vyrai Svarstyklės būna švelnūs, romantiški, bet jiems dažnai sunku priimti svarbius sprendimus. Tai neteikia jiems jėgų, o vyriškumu tokia savybė nė nekvepia.

Jie dažnai savimi nepasitiki, yra lėti. Šio Zodiako ženklo atstovams sunku šalia aktyvių, ugningų damų, ypač jei šios reikalauja iš jų spartumo, veiksmų. Svarstyklių lėtumas neretai ribojasi su nepasitikėjimu, abejonėmis, jie pastoviai galvoja, sveria, abejoja. Geriausiu atveju Svarstyklių vyrai imasi veikti arba po kiek laiko galiausiai pasirenka. Tiesa, renkasi paprasčiausią variantą.

Mergelė

Į Mergelės ženklo vyrus dažnai žiūri nepatikliai, juk Mergelė – moteriškos lyties personažas. Nors šie vyrai nėra nei moteriški, nei silpno charakterio, kaip pirmi du aptarti Zodiako ženklai, vis tik stipriais Zodiako ženklais jų irgi nepavadinsi.

Jie pernelyg kritiški, nedėmesingi, neramūs. Mergelės ženklo vyrai dažnai ieško priekabių, mėgsta pakritikuoti, o tai nedaro jų patrauklių ir stiprių moterų akyse. Prasčiausiu atveju toks zirziantis vyras lieka išdidus ir vienas, nesirūpina šalia esančiais žmonėmis. Net laikant kritiką naudingu, konstruktyviu tobulėjimo būdu, gyventi nuolat stebimam kritiško, vertinančio žvilgsnio labai sunku.

Šie vyrai negalėtų ryžtis avantiūrai. Drąsa, avantiūriškumas – ne vyrų Mergelių ypatumai. Įprastai šio Zodiako ženklo atstovai nemėgsta avantiūrų, juk tai nenuspėjama ar net pavojinga. Jie pernelyg atsargūs, paskaičiuojantys, bet kokia nežinomybė juos gąsdina, kelia diskomfortą.

Net jei Mergelės ženklo atstovas gimė ties Liūto ir Mergelės ženklų keitimosi riba, jis vis tiek išliks veikiau praktiškas nei lengvabūdis avantiūristas. Juk jei vyras bijo rizikuoti, vengia eksperimentų, nemėgsta improvizuoti, stipriu ir drąsiu jo nepavadinsi.

Jautis

Didžiausia vyrų jaučių silpnybė – pataikavimas savo silpnybėms. Kartais net ryžtingas, tikslo siekiantis Jautis gali lengvai pasiduoti silpnybėms – ar tai būdu skanus valgis, ar moterys. Jaučiai mėgsta ilgai pamiegoti, skaniai pavalgyti jo širdžiai ir kūnui malonioje aplinkoje. Bet jei tai pranokta jo ambicingus planus, tampa problema, nes tingus vyras negali būti stipus.

Jaučiai šykštūs, nenusiteikę dalintis. Jautis – labai praktiškas Zodiako ženklas, suvokiantis pinigų vertę, mokantis juos kaupti. Tiesa, dalį šio Zodiako ženklo atstovų pinigai gali paversti turtų vergais, viskam pasirengusiais vardan materialinės gerovės. Pinigai jiems tampa gyvenimo prasme, geriausiu atveju yra leidžiami išskirtinai sau ir savo prabangiam gyvenimui, blogiausiu – vien tik kaupiami. Laimė, tokie kraštutiniai polinkiai pastebimi gana retai. Šiaip ar taip, Jaučiai dažniausiai vienaip ar kitaip yra priklausomi nuo pinigų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)