Šaltinis skelbia, kad Rusijos klubo pasiūlymas gali būti kur kas solidesnis nei Madrido „Real“.

Skelbiama, kad beveik nėra jokių abejonių, jog pernai sutartį pagal formulę „1+1“ su Kauno klubu sudaręs amerikietis liktų dar sezonui Kaune. Tą išduoda ir tai, kad „Žalgirį“ papildė aukštaūgis, australas Jockas Landale'as.

Maskvos klubo koziriu tapti gali daug mažesni mokesčiai nei Ispanijoje.

Prieš porą dienų Ispanijos sporto portalas „Marca“ skelbė, kad Kauno „Žalgiryje“ dvejus metus rungtyniavęs vidurio puolėjas prisijungs prie „Real“ klubo.

208 cm ūgio 27-erių metų vidurio puolėjas šį sezoną „Žalgiriui“ Eurolygoje rinko po 14,2 taško, atkovojo po 5,5 kamuolio ir rinko po 16,9 naudingumo balo, be to, aukštaūgis buvo išrinktas į geriausių Eurolygos žaidėjų penketuką.

Apie tai, kad Madrido klubas jau derasi su B. Davieso agentu, AS pranešė dar sekmadienį.

„Žalgiris“ ketvirtadienį vakare svečiuose stos į antrąjį „Betsafe-LKL“ pusfinalio mūšį su Panevėžio „Lietkabeliu“, serijoje iki 2 pergalių 1-0 priekyje žaliai balti.

Šios pusfinalio poros laimėtojai finale susikaus arba su Klaipėdos „Neptūnu“, arba su Vilniaus „Rytu“, čia serijoje 1-0 priekyje sostinės komanda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)