Savo kelionės akimirkomis grupės merginos nusprendė pasidalinti su DELFI ir papasakojo, ką nuveikė ir kaip lepinosi.

„Prasidėjo viskas nuo to, jog pati panorau, kur nors pailsėti. Tai galėjo būti tiek Birštonas, tiek Druskininkai ar kita vieta. Tuomet pagalvojau, jog turiu labai gerų draugių, o juk ir Karinos gimtadienis. Kodėl gi mums neišvažiavus visoms kartu“, – linksmai pasakojo Nijolė Pareigytė-Rukaitienė.

Tokią staigmeną merginos nusprendė padaryti pirmą kartą. Dažniausiai viena kitai jos dovanoja reikalingas daiktines dovanas, tačiau šį kartą viskas buvo kitaip.

„Šiais metais buvo ypatingai smagu. Ankstų rytą pasodinome Kariną į automobilį, ji nežinojo kur važiuoja. Viename automobilyje buvome mes su Goda, kitame – Ingrida su Karina. Taip ir važiavome. Pirmosios spa pasiekėme su Goda. Buvome paruošusios gėles, kambarį, gėrimus, braškes, grietinėlę. Viską sugalvojome, tad beliko smagiai kartu leisti laiką ir džiaugtis“, – pasakojo Nijolė.

„Tai buvo merginų suruošta staigmena, nors mano gimtadienis buvo praėjęs kelios dienos prieš tai. Tačiau jos nusprendė, kad reikia ištrūkti iš namų visoms kartu, kad ir jos galėtų pailsėti ir aš. Mergaitiškai pramogavome. Aišku, aš apie tai nieko nežinojau. Jos te pasakė, jog tą dieną turiu būti susiruošusi, ką turiu pasiimti su savimi ir viskas“, – antrino Karina.

Karina pasakojo, jog atvykus merginos pakilo liftu, atsidarė jo durys, už kurių stovėjo Goda su Nijole. Jos dainavo gimtadienio dainą laikydamos rankose gėles.

„Man tai buvo labai smagi staigmena. Puiki idėja, nes buvome tik mes, kaip sakau, šeima“, – sakė Karina.

Mėgavosi intymiomis procedūromis

Nors „Harmony“ parke merginos yra buvusios, tačiau visuomet tik darbo reikalais, todėl šįkart viską pamatė kitomis akimis.

„Esame koncertavusios šioje vietoje, bet tik atvažiuodavome ir išvažiuodavome, niekada nepabūdavome. Konferencijos salėje persirengdavome ir tiek. Šį kartą teko pabūti netgi tris nakvynes. Jau pačią pirmą dieną maloniai nustebino maistas, kuris buvo tiesiog tobulas. Mes praktiškai visą meniu išragavome, tai didžiausi pagyrimai šefui. Žmonių ketvirtadienį beveik nebuvo. Todėl jautėmės kaip privačiame spa, jokių poilsiautojų, viskas mums“, – pasakojo Nijolė.

Merginos išbandė įvairiausius ritualus, ėjo į pirtis, mėgavosi hamamu, gėrė vaisių kokteilius.

„Galbūt hamamas man patiko labiausiai, nes buvo tokia rami, intymi aplinka, kurioje buvome tik mes keturios. Ta vieta labai graži. Ten buvo baseinas, pirtelė, visiškai uždara zona, specialus šiltas masažo stalas. Ši procedūra labai atpalaidavo, tiesiog atsijungėme visiškai ir pailsėjome. Prisirinkome jėgų ir smagiai pabuvome“, – sakė Karina.

Po spa džiaugsmų merginos laiką leido kambaryje stebėdamos „Euroviziją“ bei valgydamos braškes, grietinėlę. Nijolė prisiminė, kad Karinos gimtadienis visą laiką vyksta šio konkurso metu, jos stebi atrankas arba finalą, todėl tai neatsiejama jos gimtadienio dalis.

„Be kita ko, mes stebėjome žirgų lenktynes, taip pat maudėmės, plaukiojome baseine, pasakojome istorijas. Taip pat miegojome kiek norėjome, nes nėra nei vaikų, nei vyrų. Radome kur mažuosius palikti.

Aš laiminga, kad šiuo metu gyvename Kaune ir vyro tėvai netoli gyvena, todėl nėra problemų. Jeigu būname kažkur pajūryje, tai mano tėvai gyvena Klaipėdoje. Todėl ir ten nekyla jokių problemų. Viskuo pasirūpinome, nes kai nori, tai viską randi ir viską gali“, – minėjo Nijolė.

Karina atviravo, kad tai buvo ne vienintelė merginų staigmena, jos prisiminė ir vieną iš jos aistrų.

„Nuo merginų gavau dar vieną dovaną, kurią jos tiesiog atspėjo, nes pažįsta mane. Tai buvo čekis į knygyną. Kad galėčiau nusipirkti sau patinkančią knygą, nes mėgstu skaityti. Tačiau, kai užsikabini, tai negali atitrūkti. O tų knygų visą laiką norisi naujų, todėl prisiperku jų pastoviai“, – sakė Karina.

Šiuo metu Karina atostogauja Turkijoje, į kurią išvyko su sūnumi. Pasak merginos, šios išvykos tikslas buvo pailsėti su drauge ir vaikais.

Darbus derina su koncertais

Organizuojant šventės minėjimą, sunkiausiu iššūkiu tapo tinkamiausio laiko radimas, nes kiekviena mergina yra užsivertusi savais darbais.

„Esame užsiėmusios, o Karina neseniai išskrido į Turkiją. Kaip žinia, prieš keliones visko reikia labai daug. Bet ji rado laiko, nes, matyt, pati labai norėjo. Suradusios bendrą datą sutarėme ilsėtis. Ir tai daryti ne po metų, o artimesniu laiku. Juk yra buvę, kad tokios dovanos išpildomos tik po pusmečio ar aštuonių mėnesių. Manau, svarbiausia neatidėlioti“, – pasakojo Nijolė.

„Nesureikšminu gimtadienio, nors sako, kad reikia jį švęsti. Reikia džiaugtis, kad dar vieni metai praėjo. Tačiau šiemet mano gimtadienis buvo savaitės viduryje, plius dar turėjau išskristi į Turkiją, tai taip ir išėjo. Dėl to mane ir ištempė merginos. Jos sakė, kad vis tiek reikia atšvęsti“, – sakė Karina.

Puikiai leisdamos laiką spa, merginos nepraleido ir planuotų koncertų. Kiek pailsėjusios jos išvyko į pasirodymą, o po jo vėl galėjo atsipalaiduoti.

„Šį kartą mums teko derinti darbą su poilsiu, nes iš spa važiavome į koncertus. Gal dėl to, visoms tos datos tiko, nes vis vien reiktų važiuoti. Labai patogiai su vienu automobiliu važiuojame, grįžtame ir vėl važiuojame. Dėl to, gal ir pavyko mums. Dažnai darbą su malonumais deriname. Kadangi daug koncertuojame ir esame nebe jaunos, tai stengiamės naktimis nebevažinėti. Jeigu yra galimybė, tai miegame sodybose, viešbučiuose. Tuo pačiu ir smagiai pasibūname“, – pasakojo Nijolė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)