Kalbėdamas apie „Modelį“, dainininkas paaiškino, kad ši daina nėra nei apie profesiją, nei apie konkretų žmogų.

„Galima sakyti, kad dainuoju apie asmenis, kurių pasaulis man labai tolimas ir niekada jame nebūsiu. Tekstas kupinas lengvos ironijos. Kartais žmonės, kurie daug keliauja, lankosi ir dirba vietose, kur dauguma mūsų nėra buvę, pradeda tai itin sureikšminti. O tiesa yra paprasta: net jei tu esi iš kaimo ir niekada nebuvai Japonijoje, vis tiek gali suprasti, kurie kvepalai tau geriausiai tinka“, – pranešime spaudai sako jis.

Vaizdo klipe filmavosi profesionalus modelis Kristina Tučkutė, klipą kūrė režisieriaus amplua save išbandęs mados ir portretų fotografas Paulius Gasiūnas. Dainą galima rasti ir visose pagrindinėse muzikos platformose.

Vaizdo klipą ir dainą „Modelis“ galite įvertinti čia:

„Modelis“ jau kelis kartus skambėjo S. Prūsaičio koncertuose. „Visada yra rizika dainuoti visiškai negirdėtą dainą, tačiau „Modelis“ išbandymą atlaikė - publikos reakcija buvo puiki. Manau, tai taps nuolatine mūsų koncertų daina“, – sakė S. Prūsaitis.

Vienas svarbiausių S. Prūsaičio šios vasaros koncertų – šou + 39°C – įvyks rugpjūtį Palangoje. „Jau tampa tradicija šiame kurorte surengti vieną didelį vasaros koncertą. Rengiame pačių geriausių ir vasariškiausių dainų programą. Trumpai tariant – atvežame šventę“, – sako S. Prūsaitis. Koncerte šalia superhitų „Norim šokti“, „Vasara 3016“, „Tu nemoki“, „39“, žinoma, skambės ir „Modelis“ – daina itin tinkanti vasaros Palangai.

Be to, iki Palangos koncerto, savo naują albumą šiuo metu intensyviai kuriantis dainininkas, žada ir dar vieną naują dainą – „Namo reiks pareit“, kuriai šiuo metu kuriamas didelio biudžeto vaizdo klipas. Naujas, jau trečiasis S. Prūsaičio solinis albumas, pasirodys rudens pabaigoje ir bus palydėtas specialiai tam skirtais koncertais visoje Lietuvoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)