„Na, žinokite, man sunku tai vertinti. Kaip kūrėjai sako, jeigu kyla kokių nors klausimų, reikia kreiptis į pačią prodiuserinę kompaniją. Man sunku spekuliuoti ar bandyti atspėti, kas čia yra sukurta ir kas kuo remiasi“, – DELFI kalbėjo Vaida.

„Pažiūrėjusi šį anonsą galiu pasakyti tik tiek, kad tai bus juokingas serialas ir tiek. O visi vertinimai gali būti ir subjektyvūs, ir šališki“, – pridūrė pašnekovė.

Tiesiai pasiteiravus, ar, jos nuomone, matyti vaizdai kiek nors primena jos bei Rolando santuoką, Vaida vėlgi atsisakė veltis į tokias diskusijas.

„Man sunku tokius dalykus vertinti, juo labiau – tokiame formate, todėl nelabai norėčiau veltis į tokius ar panašius žaidimus“, – paaiškino ji.

Kol kas besiskirianti pora, regis, bendrauja ne itin draugiškai, todėl kalbėti ir apie oficialų skyrybų procesą Vaidai nėra lengva.

„Kaip aš visą laiką sakiau, tikiuosi, kad man pavyks nepasiduoti jokioms provokacijoms. Nesinori apie tokius dalykus kalbėti viešai, jau vien dėl to, kad esu mama. Man visiškai nesinori, kad mano sūnus kažkada paaugęs visa tai rastų ir skaitytų, todėl ir dabar šia tema diskutuoti nenoriu“, – dėstė pašnekovė.

Pasiteiravus, ar per metus, kuomet sklandė gandai apie jos ir Rolando skyrybas, Vaida visgi mėgino lipdyti jųdviejų santykius, žinoma moteris sukimą skirtingais keliais prilygino karui.

„Skyrybos yra karas, kuriame laimėjusių nebūna. Čia visi pralaimi ir visiems yra skaudu“, – sakė ji.

Vaida ir Rolandas Skaisgiriai

Paklausus, kokia buvo jos ir Rolando pagrindinė skyrybų priežastis, viešųjų ryšių specialistė tiesaus atsakymo vengė, teigdama, kad tai yra labai skaudi tema.

„Nematau nei noro, nei tikslo apie tai kalbėti, atleiskite“, – mandagiai atsiprašė V. Skaisgirė.

DELFI primena, kad faktą, jog bus viešinama paslaptinga ir galimai jo žmoną kompromituojanti medžiaga R. Skaisgirys (50) viešai užsiminė jau prieš porą savaičių, o likus dienai iki jos paviešinimo, pirmadienį, DELFI sulaukė priminimo. Buvo informuojama, kad kitą dieną žiniasklaida turėtų sulaukti neva pikantiško turinio, kurį atsiuntę asmenys pavadino „paslaptimi“. Kodėl tokiai medžiagai viešinti pasirinkta būtent gegužės 21-oji atskleidžiama nėra.

Išaušus antradieniui, DELFI redakciją prieš pietus pasiekė laiškas su videonuoroda į internetinį serialą, pavadinimu „GlostykBobiką!“. „Youtube“ tinkle patalpintame turinyje vartojama necenzūrinė leksika, todėl medžiaga skirta tik suaugusiems.

„Šiandien pristatome vaizdo įrašą, kurį R. Skaisgirys minėjo interviu metu. Lydinčio pranešimo spaudai nepateikiame, paliekame tai jūsų vertinimui. Tikime, kad šis vaizdo įrašas sudomins jūsų portalo lankytojus“, – laiške su videoturiniu skelbė „Videometros“ komunikacijos vadovas Andrius Česnulevičius.

Vaida ir Rolandas Skaisgiriai, kadrai iš serialo

Svarstoma, ar šis serialas yra įkvėptas realių Rolando ir Vaidos santykių, tačiau į bet kokius tokius ar panašius klausimus prodiuseris atsakė tyla. DELFI susisiekus su R. Skaisgiriu jis atsisakė pasidalinti bet kokiu komentaru, teigdamas, kad savo santykių nekomentavo anksčiau, todėl nekomentuos ir dabar.

„Ne, negaliu (komentuoti), todėl, kad ten (vaizdo įraše) viskas pateikta“, – sakė jis.

„Niekada nieko ir nesakiau šiuo klausimu“, – DELFI pridūrė R. Skaisgirys.

Nepaisant to, internete patalpintas serialo anonsas sufleruoja apie galimą Vaidos ir Rolando meilės istoriją. Jau pirmomis sekundėmis fone girdisi daina su žodžiais „bad liar“ (liet. blogas melagis), o ekrane matoma pora tuokiasi ant jūros kranto – visai kaip ir Skaisgiriai, kurie amžiną meilę vienas kitam prisiekė Barbadose 2013 metais.

„Kodėl dėl susirašymo reikėjo trenktis per pusę pasaulio? Dėl ko?“ – klipe kalba užkadrinis aktoriaus Ramūno Rudoko balsas.

„Na, mirtis mūsų neišskyrė. Nutiko kiek kitaip“, – toliau intriguojama videoįraše.

Dar vienas sutapimas yra pagrindinių herojų vardai – Skaistė ir Girius, kuriuos sujungus lengvai išeina Skaisgirių pavardė. Beje, jie taip pat išgyvena skyrybų dramą.

Kiek daugiau nei 4 min. trukmės serialo serija „Youtube“ tinkle apibūdinama kaip turinys, kuris žiūrovams padės lengviau suprasti pramogų pasaulį ir jame vyraujančias dramas.

„Šįkart siūlome kitu kampu pažvelgti į šou verslo užkulisius. Intrigos, sąmokslai ir absurdiškos situacijos – #GlostykBobiką. Komiškas internetinis serialas – pasakojantis Giriaus ir jo buvusios žmonos Skaistės gyvenimus bei tolimesnius jų vingius“, – rašoma vaizdo įrašo aprašyme.

„Jums atrodo, kad viskas čia baigta? Bet ne, viskas tik prasidėjo“, – pirmos serijos gale sako pagrindinis aktorius.

DELFI primena, kad TV laidų prodiuseris, buvęs krepšininkas R. Skaisgirys su Vaida susituokė 2013 metais Barbadose. Tuomet jiems jau buvo gimęs sūnus. Šiuo metu berniukui jau penkeri.

Apie tai, jog šeimoje atsirado nesutarimų kalbama jau daugiau nei metus, DELFI žiniomis, R. Skaisgirys jau seniai išsikraustęs iš šeimos namų ir gyvena atskirai.

Ši santuoka TV prodiuseriui – jau antroji, o V. Skaisgirei – pirmoji. Pora kartu buvo nuo 2011 metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (208)