Neskalaukite nešvarių lėkščių

Lėkščių skalavimas prieš dedant jas į indaplovę yra naujoko klaida. Indaplovė sukurta taip, kad pultų maisto likučius, o jeigu indai jau yra švarūs, tuomet taikiniu tampa patys indai ir stiklinės. Tiesiog išmeskite maisto likučius į šiukšliadėžę ir indus dėkite tiesiai į indaplovę. Taip jūs sutaupysite ir daug vandens, nes indaplovė indus plauna kur kas efektyviau naudodama vandenį, nei žmogus.

Nenaudokite skysto ploviklio

Plovimo milteliai yra kur kas pranašesni nei skystas ploviklis, o kapsulės yra brangios. Nors kapsulės atrodo patogios, tačiau paskaičiavus tampa akivaizdu, kad finansiškai labiau apsimoka pirkti plovimo miltelius.

Nepaleiskite indaplovės pusiau pilnos

Indaplovėje ploviklis, vaizdingai tariant, puola viską, kas pakliūva jo kelyje. Iš tiesų, jis gali padaryti daug žalos indams, nes kai jų nėra pakankamai, būtent jie ir tampa ploviklio taikiniu. Pripildyti indaplovę tik iki pusės taip pat yra neekonomiška. Nebijokite pripildyti indaplovę tiek, kiek joje iš tiesų yra vietos.

Niekada į indaplovę nedėkite virtuvės peilių

Pirmoji taisyklė: niekada nedėkite virtuvės peilių į indaplovę. Visų pirma todėl, kad juos traukdami, galite įsipjauti. Turėkite omenyje ir tai, kad indaplovėje plaunami peiliai atšimpa.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)