Poros pirmagimio Archie atėjimą į šį pasaulį nuolat gaubė paslaptis. Laikraščiai skelbė, kad 37 metų buvusi amerikiečių aktorė norėjo gimdyti savo rezidencijoje Vindzore, esančioje į vakarus nuo Londono.

Tačiau gimimo liudijime nurodyta, kad mažylis gimė ankstų gegužės 6-osios rytą Portlando ligoninėje Londono centre, pranešė naujienų agentūra „Press Association“.

Portlando ligoninė skelbiasi esanti vienintelė privati motinai ir vaikui skirta ligoninė Didžiojoje Britanijoje, siūlanti „pasaulinės klasės“ priežiūrą nėščiosioms, gimdyvėms ir motinoms.

Pasirinkdami šią ligoninę Sasekso kunigaikštis ir kunigaikštienė vėl sulaužė nusistovėjusias karališkos šeimos tradicijas.

Harry brolio princo Williamo ir jo žmonos Kate visi trys vaikai gimė Londono centre esančioje Šv. Marijos ligoninėje, kur gimė ir patys princai.

Naują tvarką Meghan ir Harry taip pat įvedė nusprendę neskelbti daugybės su kūdikio gimimu susijusių detalių. Viso Meghan nėštumo metu jie neskelbė datos, kada turi gimti kūdikis, ir yra sakę, jog iš anksto nesidomėjo kūdikio lytimi.

Apie septinto žmogaus eilėje į Didžiosios Britanijos sostą ir aštunto karalienės Elizabeth II bei princo Philipo provaikaičio gimimą Bakingamo rūmai pranešė praėjus devynioms valandoms po šio įvykio.

Nors švytėdamas iš džiaugsmo Harry trumpam šmėkštelėjo prieš televizijos kameras, pasaulis jo ir Meghan sūnų išvydo tik dar po dviejų dienų.

Panašu, kad Harry ir Meghan vėl norėjo pasielgti kitaip, nei princo vyresnysis brolis Williamas ir jo žmona Kate. Pastarieji žurnalistams kaskart pozuodavo praėjus vos kelioms valandoms po jų atžalos gimimo.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)