Po šios generalinės repeticijos seks dar viena, kurią vertins komisijos nariai. Būtent ši repeticija ir laikoma pačia svarbiausia prieš rytojaus išbandymą. Čia pasirodysiantys atlikėjai turi pristatyti galutinius savo pasirodymų numerius.

Tarp aštuoniolikos kitų atlikėjų jau ketvirtadienį savo dainą atliksiantis Jurijus visą savaitę išliko ramus, nors kartu ir pripažino, jog visiškai nesijaudinti nepavyksta. Juk jau rytoj jo laukia didelės atsakomybės pareikalausiantis pasirodymas.

„Jau spėjau peržiūrėti ir nufilmuotą medžiagą. Esu labai patenkintas. Į visas pastabas buvo atsižvelgta ir visos klaidelės buvo ištaisytos. Dabar belieka laukti vakaro ir, žinoma, rytojaus, kada sužinosime, kad patekome į finalą (šypsosi)", - sakė dainininkas.

Tiesa, atlikėjas neišduoda, ar rytoj scenoje pasirodys taip, kaip atrodė šiandien. Pirmosios generalinės repeticijos metu J. Veklenko dėvėjo juodos spalvos kelnes ir juodus marškinėlius, tačiau klausiamas, ar tai yra galutinis jo įvaizdis, jis nusišypsojo ir atkirto, jog visuomet lieka dvejonė.

„Esu visiškai patenkintas. Puikiai save girdėjau nuo pat pirmosios repeticijos. Viskas su garsu tik geriau ir jis patiko man iš karto. Dėl to neturiu jokių pastabų. Jei nusidainuoju, tai tik mano problemos, kaip ir didžiosios dalies atlikėjų.

Kartais jaudulys padaro savo ir atrodo, kad savęs negirdi. Tačiau tobulumui nėra ribų ir mūsų režisierius peržiūrėjo filmuotą medžiagą bei nusiuntė kelias pastabas, tačiau jis taip pat yra patenkintas ir aš pats esu nuoširdžiai patenkintas.

Jei sąžiningai, repeticijų greitumas ir tikslumas padeda greitai pasiruošti ir didesnių techninių kliūčių nebuvo. Esame visiškai pasiruošę ir belieka laukti rytojaus“, – po pirmosios generalinės repeticijos pasakojo jis.

Atlikėjas pastebėjo, kad dabar užkulisiuose bendraujant su kitų šalių atstovais nejaučiama jokia konkurencija. Jis tik apgailestavo, jog ši draugystė užsimezga prieš pat pusfinalius ar finalą.

Tiesa, Jurijus sako, jog dar reikia palaukti rytojaus dienos ar paskutinės šio vakaro repeticijos, kai paaiškės, kaip mūsų šalies atstovui seksis iš tiesų.

Jau aišku, jog jei Jurijus pateks į finalą, jam teks susirungti su kitais antrajame pusfinalyje pasirodysiančiais laimingaisiais bei Graikijos, Baltarusijos, Serbijos, Kipro, Estijos, Čekijos, Australijos, Islandijos, San Marino ir Slovėnijos atstovais.

DELFI primena, kad šių metų konkursas, kuris visus „Eurovizijos" gerbėjus nukėlė į Izraelio sostinę Tel Avivą, šaliai viso kainavo daugiau nei 28.5 mln. eurų. Konkursas, kaip ir kasmet turi ir savo šūkį. Šiemet juo tapo raginimas „išdrįsk svajoti". Visas šio projekto naujienas kviečiame sekti kartu su DELFI žurnalistais, kurie šiuo metu dirba Izraelyje.

Šiuo metu Tel Avive kartu dirbanti naujienų portalo DELFI komanda savo išskirtinius reportažus ir naujausią medžiagą publikuoja ČIA. Primename, kad „Eurovizijos" dainų konkurso finalas Tel Avive vyks gegužės 18 dieną.
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)