Kviečia spėti nugalėtojus

„Eurovizijos“ dainų konkurse, kurį kasmet stebi žiūrovai iš viso pasaulio, šiųmetiniais favoritais laikomi Švedijos, Rusijos ir Nyderlandų atstovai. Pastarasis, kaip spėlioja internautai, turi daugiausiai galimybių tapti dainų konkurso nugalėtoju.

Didžiausius „Eurovizijos“ gerbėjus DELFI kviečia dalyvauti žaidime „Eurovizijos Guru 2019“ ir išbandyti savo sėkmę. Žaidimą sudarys trys etapai. Dalyviai turi spėti, kurios 10 šalių iš kiekvieno pusfinalio pateks į finalą, o prieš finalą – kaip išsidėstys šalių-finalininkių eiliškumas.

Kiekvieno pusfinalio metu 3 dalyviai, teisingai atspėję visas 10 šalių, bus apdovanoti pagalvėmis su Vyčio simbolika. „Eurovizijos“ finalo dieną bus renkamas pagrindinio prizo nugalėtojas: juo taps žaidėjas, teisingai įvardinęs, kurios šalys finale užims pirmąsias 10 vietų eilės tvarka. Jam atiteks sėdmaišis su tautine simbolika.

Nė vienam žaidėjui neatspėjus teisingo šalių eiliškumo, bus apdovanojamas tas žaidėjas, kuris buvo arčiausiai teisingo atsakymo.

Norintys dalyvauti žaidime, užsiregistruoti ir savo spėjimus pateikti gali čia: https://www.delfi.lt/apps/eurovizija/

Pirmasis pusfinalis – jau šį vakarą

Pirmasis 64-osios „Eurovizijos“ pusfinalis prasidės jau gegužės 14-osios, antradienio vakarą, 22 val. Lietuvos laiku. 17-os šalių atstovai Tel Avive varžysis dėl 10 kelialapių į finalą.

Gegužės 16 dieną, antrojo pusfinalio metu, tarp 10 laimingųjų, keliaujančių į finalą, sieks patekti ir Lietuvos atstovas Jurijus Veklenko.

Šeštadienį vyksiančiame „Eurovizijos“ dainų konkurso finale varžysis 26 šalių atstovai. Tarp jų – 20 laimėtojų iš abiejų pusfinalių ir šalys-finalininkės: Prancūzija, Jungtinė Karalystė, Vokietija, Italija, Ispanija bei pernai konkurse nugalėjęs Izraelis.

Užsakymo nr.: PT_81171973

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)