„Europos transliuotojų sąjunga Madonnos pasirodymo nepatvirtino, – sakė „Eurovizijos“ vyriausiasis prodiuseris Jonas Ola Sandas pirmadienį vakare Tel Avive surengtoje spaudos konferencijoje. – Su jos komanda pasirašytos sutarties dar neturime, o jei jos nebus, ji negalės koncertuoti mūsų scenoje.“

J. O. Sandas taip pat užsiminė, kad Europos transliuotojų sąjunga (EBU) iki šiol derina su Madonna jos pasirodymo sąlygas, rašoma portale jpost.com.

„Žmonės jau keletą mėnesių pasisako EBU vardu, neturėdami jokios teisės taip elgtis, – sakė J. O. Sandas. – Susidariusią situaciją laikome gana keista. Kalbama apie atlikėją, norinčią dalyvauti ir tikrai pageidaujamą, bet sutartis dar nepasirašyta.“

Kokios priežastys neleidžia pasirašyti sutarties, J. O. Sandas nenurodė. Manoma, kad jos nėra susijusios su pinigais, kadangi daugiau nei milijoną dolerių žadėjo skirti pirmiau minėtas iš Izraelio kilęs kanadietis S. Adamsas.

Priminsime, kad tą patį pirmadienį S. Adamsas per Izraelio žiniasklaidą paskelbė, jog trečiadienį ryte Madonna nusileis Tel Avive, atskraidinta jo paties privačiu lėktuvu.

„Norėčiau sutikti Madonną Izraelyje, – kalbėjo S. Adamsas pirmadienį išplatintame vaizdo įraše. – Tikiuosi, kad galėčiau parodyti jai nuostabiausias Tel Avivo vietas.“

S. Adamsas taip pat pridūrė, kad Madonnos dalyvavimas neabejotinai pridės renginiui žavesio. Jis sakė turįs viltį, kad šiemetinė „Eurovizija“ bus pati sėkmingiausia.

Visgi likus penkioms dienoms iki menamo Madonnos pasirodymo didžiajame finale, paaiškėjo, kad dar ne visos detalės galutinai suderintos.
Pirmadienį spaudos konferencijoje dalyvavęs Yuvalas Cohenas, šių metų konkurso vyr. prodiuserio pavaduotojas, pasakė, kad visi kiti reikalai tvarkomi sklandžiai – taip, kaip numatyta.

„Ką tik baigėsi pirmasis etapas ir jis buvo gana sėkmingas, – sakė Y. Cohenas, kalbėdamas apie pirmadienio popietę vykusias technines repeticijas prieš pirmąjį pusfinalį. – Visi labai jaudinamės, nes tai mums lemtingas metas. Tai darbas, prie kurio plušėjome devynis pastaruosius mėnesius.“

Šiems žodžiams pritarė ir J. O. Sandas. Jis garantavo tris fantastiškus šou visiems „Eurovizijos“ gerbėjams. Ypač daug pagyrų iš jo sulaukė Izraelio komandos techninis pasirengimas. J. O. Sandas išskyrė pažangiausių technologijų naudojimą ir nuostabą keliančius personalo įgūdžius, kuriant išplėstinės realybės vaizdus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)