Nuotaikingas madų šou iškart prikaustė susirinkusiųjų dėmesį. Įvairias kolekcijas pristatė puikiai nusiteikę žinomų tėvų vaikai: Domas Javtokas, Adelė Montvydaitė, Gabrielė ir Laurynas Macijauskai, kurių veiduose spinduliavo plačiausios šypsenos. Kartu su jais podiumu žengė ir kiti fotoobjektyvo blykstėms jau pažįstami mažyliai.

Šventėje buvo galima susitikti Viktoriją Macijauskienę, Godą Jokūbaitienę su sūnumis, Inga Gaižauskienę su dukra, Veroniką Montvydienę ir kt. Žinomos mamos neslėpė susižavėjimo podiumi žengiančiais savo ir kitų veiklių mamų vaikais. Štai Vilma Javtokienė prisipažino, jog jaudinosi, kaip pavyks debiutas jos sūnui.

"Lovelymess" vasaros pristatymas

„Tai pirmas kartas tokiame vaidmenyje, todėl ir mūsų palaikymas stiprus. Mūsų Domas nėra išrankus renkamam garderobui, todėl problemų nekyla, kokius rūbus dėvėti. Esu pastebėjusi tik tai, jei nusiperkame vieną batų porą ir sūnus ją nešioja, po to gana sunku įsiūlyti kitus. Manau, mano nuomonė visada vaikams labai svarbi, tik ne visada į ją įsiklauso“, – renginio metu šypsojosi keturių vaikų mama V.Javtokienė.

Viktorija Siegel su šeima apsilankiusi vasariškame renginyje neslėpė simpatijų šventės organizatoriams. Pasak jos, gera, kad Lietuvoje yra tiek veiklių ir verslių mamų, kurios ne tik kuria, bet ir ieško ir parodo tautiečiams naujausias mados tendencijas.

„Pas mus mėgautis jūra ir smėliu galima jau nuo balandžio mėnesio. Gera gyventi ten, kur šilta, Nicoles vaikystė puiki – smėlis burnoje, jūra skalauja kojytes. Bet mūsų širdis – Lietuvoje“, – šiltai apie gimtinę atsiliepė žinoma mama.

"Lovelymess" vasaros pristatymas

Antrojo vaiko besilaukianti „Lovely mess“ įkūrėja Lauryna Glicienė džiaugėsi, kad jos interjero studija turi tiek daug šiltų ir lojalių klientų, kurie taip gausiai susirenka į naujienų pristatymus.

„Vaikų mada tikrai neatsilieka nuo pasaulinių tendencijų ir labai linksmai pasitinka atostogų sezoną. Ši vasara neįsivaizduojama be dryžių ir garbanėlių. Nebijokime eksperimentuoti – maišyti dryželių spalvas ar linijas. Ypatingą vietą čia užima garstyčių spalva! Garbanėles rasime visur – ant petukų, rankovių ir ypač užpakaliukų – mažoms mergaitėms tai ypač patinka ir tinka! Žinoma, negalime pamiršti ir gyvūnų raštų – jie ir šį sezoną tikrai neužleis savo vietos ir išliks tokie žavingi ir paslaptingi“, – šių metų tendencijas pristatė studijos įkūrėja L.Glicienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)