„Tai toks mandagus gestas, taip ir turėtų būti“, – apie M. Navickienės apsilankymą kalbėjo V. Bakas ir teigė, kad lauks galutinių rezultatų.

Jo teigimu, S. Skvernelis surinko daugiau balsų nei per Seimo rinkimus prieš trejus metus. „Manau, kad Saulius Skvernelis iš šios kampanijos išėjo sustiprėjęs, padaręs dar vieną žingsnį į priekį, nes tikrai politika nesibaigia rinkimais“, – kalbėjo V. Bakas ir teigė.

S. Skvernelio štabo vadovo teigimu, premjeras per mažą laiko tarpą padarė labai didelį šuolį. „Kalbu apie pasitikėjimo Sauliumi Skverneliu lygį, pasitikėjimas yra žymiai didesnis nei prieš mėnesį. Buvo 14 procentų, dabar kalbame apie 18-20. Jis, pagal naujausius tyrimus, asmuo, kuriuo po prezidentės labiausiai pasitiki visuomenė“, – teigiamus pasiekimus vardijo V. Bakas.

Pasidomėjus, ar pareiškimas, kad nesėkmės atveju „valstiečiai“ trauksis iš valdančiosios daugumos, nepakenkė S. Skverneliui rinkimų dieną, V. Bakas to nevertino, o teigė, kad vertina tai, kas sąžininga arba nesąžininga. „Nesąžininga būtų vaidinti, bandyti įtikinėti, kad laimėjome ir likti valdančiojoje daugumoje, tęsti Vyriausybės darbus, kurie nėra šiaip juostelių karpymas“, – teigė v. Bakas.