Dabar išgyvenu pašėlusį nuotykį, apie kurį visos savo eurovizinės kelionės metu pasakoju ir jums savo dienoraštyje. Dienos, atrodo, tiesiog tirpsta.

Neseniai lankėmės vietiniame turgelyje, aplinkiniuose miestuose, įspūdingame Tel Avivo paplūdimyje... O kur dar visos repeticijos, dažnos treniruotės (juk scenoje reikalinga ir ištvermė, o kartu sportas yra ir viena didžiausių mano aistrų), susitikimai su žurnalistais ir fanais. Visada smagu pamatyti tuos, kurie tiki ir yra įkvėpti to pačio, kas įkvepia ir tave. Ir galvoje čia turiu muziką bei patį konkursą. Ar pastebite, jog įkvėpti, pakylėti ir priversti kitą jaustis geriau galime kiekvienas?

Jei atvirai, didelė dalis mano įkvėpimo yra palaikymas, kuris skrieja iš Lietuvos. Tai nuostabu, kiek pozityvo gali sukurti bendra idėja ir žmonės. Nuoširdžiai už tai dėkoju.

Dabar aš, kaip ir visas Tel Avivas, kvėpuoju ir gyvenu „Eurovizija“. Gyvenu pasiruošimu šiam konkursui ir tikrai nekantrauju, kada gi pagaliau galėsiu užlipti ant scenos ir sudainuoti dainą, kurią, tikiu, išgirs daugybė žmonių, o tie, kurie įsiklausys į žodžius ir atras jos prasmę savyje, galbūt taps laisvesni, laimingesni ar tiesiog susimąstys, jog viskas gyvenime iš tiesų priklauso tik nuo mūsų, o kartais mums tetrūksta drąsos. Taigi, tiesiog nebijokime bėgti su liūtais.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)