Kaip jau buvo skelbta, patalpos verslo centre buvo išnuomotos vos įpusėjus statybas, o praėjusį rudenį buvo intensyviai ieškomas restorano operatorius. Pasak Giedriaus Brūzgės, EIKA turto valdymo departamento direktoriaus, restorano operatoriaus atsiradimas prieš komplekso atidarymą – didelė sėkmė. „Dar vasario mėnesį restorano ir stogo terasos operavimo sutartis buvo pasirašyta su Palangoje įsikūrusio „Restoranas 4” komanda“, – teigia įmonės atstovas.

Šiuo metu įrengiamos beveik 200 kv. m. restorano patalpos pirmame verslo centro aukšte bei apie 250 kv. m. plotas ant stogo terasos. „Kol kas norėtume išlaikyti intrigą ir koncepcijos paslaptį atskleisime atidarant restoraną. Bet tikime, kad sugebėsime nustebinti vilniečius bei miesto svečius pasitelkdami sėkmingą savo trijų metų pajūryje sezoniškumo standartus laužančią patirtį“, – sako Vesta Žemaitė, „Restoranas 4“ direktorė.

Veiklos pradžia – birželio mėnesį, visas kompleksas visiškai funkcionuos vasaros pabaigoje

Nuo birželio mėnesio palaipsniui verslo centre ir prekybos galerijoje veiklą žada pradėti advokatų kontora „Sorainen“, pirmasis Baltijos šalyse bendradarbystės centras „Spaces“, kavos baras „Vero Cafe“, vaistinė „Benu“, gėlių salonas „Florisima“, šveicariškų laikrodžių parduotuvė „Ženeva“, arbatinė „Formosa“, parduotuvė „Narvesen“ bei pirmoji naujos koncepcijos „Rimi Express“ parduotuvė.

Šiuo metu prekybos ir pramogų galerijoje yra likusios laisvos kelios patalpos. „Į kai kurias patalpas konceptualiai ieškome specializuotos maisto ir gėrimų parduotuvės su galima erdve degustacijom ar mini baru, kitose – formuojame „butikinės“ mados kampelį ir ieškome šiam konceptui tinkančių kandidatų“, – komplekso užpildymo planais dalinasi G. Brūzgė.

Butus įsigiję klientai šiuo metu jau turi galimybę daryti būstų apdailą ir tikėtina per vasarą įsikurs naujuose namuose, kaip ir 5 paskutiniai likę neparduoti prabangūs apartamentai ras savo šeimininkus.

Planuojama, kad pirmieji svečiai viešbutyje „Hilton Garden Inn“ apsigyvens po liepos 15 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją