„Rungtynės keistos. Atrodo kontroliuoji, o vis nepavysta. Galvos iki galo nedirba. Aibė detalių, kurios mums neleidžia dominuoti. Tos pačios istorijos.

Galima atsukti kasetę – nepadarome baudų, nežinome žaidėjų stiprybių, labai daug mąstysenos klaidų. Jei jų nesutvarkysime – laukia sunkus kelias link finalų ir titulų“, – spaudos konferencijoje kalbėjo „Žalgirio“ strategas Šarūnas Jasikevičius.

Treneris neslėpė, kad pirmoje rungtynių dalyje liko patenkintas Pauliaus Jankūno pasirodymu, bei negailėjo liaupsių Brandonui Daviesui.

„Tai žmogus su begaline energija. Jo kasdienis darbas... Net nežinau su kuo palyginti – jis fantastinio lygio. Taip, jis klysta, bet tai nepakeis to, kaip jis stengiasi ir aikštelėje palieka visą širdį. Jis per pora metų labai patobulėjo ir tai nėra lubos.

Reikia pasidžiaugti, kad jis gavo tokį įvertinimą iš Eurolygos. Aš manau, kad tai geriausias „Žalgirio“ centras, kurio marškinėliai nekabo palubėje. Manau, žmonės jį atsimins labai ilgai“, – kalbėjo Š. Jasikevičius.

Liko nepatenkintas nusiteikimu

„Neptūno“ strategas Kazys Maksvytis dėl pralaimėjimo per daug nesielvartavo, tačiau neslėpė, kad liko nepatenkintas žaidėjų nusiteikimu.

„Ėjome rimtai nusiteikę. Vienintelis tikslas šiandien buvo pažaisti su rungtynių laiku, kad žaidėjai nepervargtų, negautų traumų. Šiandien nepatiko nusiteikimas – jautėsi, kad šios rungtynės nieko nelemia. Tai labai jautėsi antrame ir trečiame kėliniuose. Nudžiugino, kad jaunimas grąžino intrigą į rungtynes. Kovėmės iki galo, o dabar laukiame atkrintamųjų“, – kalbėjo K. Maksvytis.

Reguliariajame sezone „Neptūnas“ užėmė antrąją vietą, tačiau dabar viskas prasideda iš naujo.

„Manau, esame gerai pasiruošę. Žiūrėsime, kaip bus po savaitės. Paskutinį ratą sužaidėme gana neblogai, bet dabar antra vieta jau yra istorija – viską reikės įrodyti iš naujo.

Turime trapų aikštės pranašumą, žaisime iki dviejų pergalių, taip kad viską gali lemti vienerios ar dvejos rungtynės. Vėl reikės kovoti už savo būvį ir įrodyti, ko esame verti“, – teigė treneris.

„Neptūno“ kelyje link LKL finalų bus Prienų „Skycop“.

„Sunku pasakyti, ar tai parankus mums varžovas. Visi kalba, kad jie pavargs ir neištemps. Mes žinome, kad jie patyrę ir moka žaisti tokias atsakingas rungtynes. Tokių jie žaidė jau daug. Šiek tiek nerimo yra, o mes juos bandysime įveikti tiek energija, tiek protu“, – kalbėjo K. Maksvytis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)