Iki metų pabaigos bus atnaujintas beveik 1 km gatvės ruožas nuo Lvovo iki Žalgirio gatvės ir 200 metrų ilgio S. Fino gatvės ruožas nuo Giedraičių iki Kalvarijų gatvės.

Šalia rekonstruojamos Giedraičių gatvės bus nutiestas naujas dviračių ir pėsčiųjų takas, įrengtos saugios pėsčiųjų perėjos, šaligatviai, atnaujinti inžineriniai tinklai ir gatvės apšvietimas. Gatvės atnaujinimo darbai kainuos 2 mln. eurų, Vilniaus savivaldybė skyrė 900 tūkst. eurų.

„Atnaujinama gatvė - susisiekimo arterija ne tik Giedraičių ir S. Fino gatvių gyventojams, bet ir šalia besidarbuojantiems biurų darbuotojams. Skaičiuojama, kad šia gatve per parą kasdien pravažiuoja daugiau kaip 4 tūkst. transporto priemonių“, - pranešime cituojamas Vilniaus mero pavaduotojas Vytautas Mitalas.

Pasak jo, darbų metu bus stengiamasi sudaryti kuo mažiau nepatogumų eismo dalyviams: bus įrengti laikini įspėjamieji ir draudžiamieji kelio ženklai, nukreipiamosios gairės bei įrengti informaciniai stendai, apie remontą skelbs švieslentės.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)