Elegancija ir rafinuotumas A. Clooney įvaizdyje – bekompromisinis. Nepriklausomai nuo to, kur vyksta, advokatė visuomet kliaujasi baziniais garderobo elementais ir klasika. Ją išties galėtume įvardinti kaip klasikinio stiliaus šalininkę, periodiškai įnešančią į savo įvaizdį šiek tiek tvisto. Ypač, kai kalba pasisuka apie pramogų pasaulio renginius, diktuojančius laisvesnes aprangos taisykles ir leidžiančius daugiau improvizuoti.

Besižavintys A. Clooney stiliumi turėjo pastebėti penkis pagrindinius jos įvaizdžio elementus. Tai – drabužiai ir aksesuarai, kurie tapo žinomos moters garderobo pamatu.

Kūno spalvos aukštakulniai

Šios sėkmingos ir įtakingos moters garderobe klasikiniai aukštakulniai – būtinas dalykas. Ir nors ji turi solidžią avalynės kolekciją, itin dažnai renkasi būtent kūno spalvos aukštakulnius iš „Jimmy Choo“. Verta nepamiršti, kad kūno spalvos aukštakulniai optiškai ilgina kojas.

Pieštuko formos suknelė

Tai A. Clooney vizitine kortele tapęs suknelės siluetas. Vilkėti pieštuko formos sijoną – įprasta praktika bet kuriai atsakingas pareigas einančiai moteriai, tačiau pieštuko formos kirpimo, kiek įliemenuota suknelė yra puiki alternatyva, kai norisi sukurti rafinuotesnį įvaizdį.

Formą išlaikanti rankinė

Standi, vidutinio dydžio, nepriekaištingos kokybės odos rankinė yra dar vienas būtinas elementas garsios moters garderobe. Pastaruoju metu moteris renkasi du kultinius modelius – „Dior Bar Bag“ ir „Michael Kors Bancroft Tote“.

Midi ilgio sijonai

Dar vienas drabužis, kurį dažnai renkasi A. Clooney – kelius dengiantys sijonai, prie kurių derina šilkines palaidines arba klasikinius marškinius.

Masyvūs akiniai nuo saulės

Mados tendencijos, tokios kaip šį sezoną populiarūs minimalistiniai ar futuristiniai akiniai, greitai praeina, todėl A. Clooney lieka ištikima savitam stiliui ir visuomet renkasi didesnio dydžio akinius nuo saulės. Tiesa, kartais improvizuoja su jų formomis – renkasi tai apvalesnius ir aptakesnius, tai kvadrato formos akinius.


Straipsnyje panaudotos Vida Press nuotraukos.



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)