Nors aktorius su žmona susilaukė dviejų vaikų ir buvo vedęs daugiau nei du dešimtmečius, kaip skelbia „The Daily Telegraph“, jiedu jau kurį laiką gyveno atskirai. Galiausiai jiedu pranešė apie savo skyrybas dėl R. Atkinsono „neracionalaus elgesio“ jam užmezgus santykius su 32 metų aktore Louise Ford. 24 metus trukusi santuoka teisme buvo nutraukta vos per 65 sekundes.

Nors Lily Atkinson labiausiai yra žinoma dėl savo garsių tėvų, jos gyvenimas tikrai tuo neapsiriboja, ypač dabar, kai ji užaugo ir kuria be galo įdomią savo pačios karjerą. Štai viskas, ką jums reikia apie ją žinoti.

Gimė šlovės laikotarpiu

Kai Lily išvydo šį pasaulį, jos tėvo televizijos serialas „Ponas Bynas“ kaip tik artėjo prie pabaigos. Tačiau jo karjera dar tikrai nesibaigė. Kaip rašoma R. Atkinsono biografijoje, 1997 metais, kai Lily buvo vos keli metai, serialas virto filmu „Bean: the Ultimate Disaster Movie“. O 2007 metais pasirodė dar vienas filmas – „Mr. Bean's Holiday“. Tuomet Lily artėjo prie paauglystės.

„Ponas Bynas visame pasaulyje susilaukė didžiulės sėkmės“, – imdamas iš aktoriaus interviu sakė BBC žurnalistas Michaelas Parkinsonas. Reaguodamas į tai, aktorius juokdamasis atsakė, kad „tai iš tiesų yra labai keista“.

„Tai yra kažkas, apie ką iš tiesų mėginu per daug negalvoti. Jeigu kartais ir sustoju ir pagalvoju, žinote, apie tai, kaip gerai mano veidas yra žinomas daugelyje atokiausių pasaulio kampelių, tai manau, kad tai tikrai glumina. Ir tik įsivaizduokite, kad tai būtų jūsų pačių tėvas“, – sakė aktorius.

Seka tėvų pėdomis

Atsižvelgiant į tai, kad abu Lily tėvai dirba kino srityje, tikrai nenuostabu, kad ji būdama dar visai maža taip pat nusprendė siekti karjeros šioje srityje. 2004 metais ji suvaidino savo pirmąjį vaidmenį filme „Tooth“ apie jauną dantukų fėją, kuri praranda gebėjimą naudotis magija.

Nors jos tėvas veikiausiai galėjo per pažintis Holivude gauti jai vaidmenį, tikrai nuostabu, kad Lily Atkinson pradėjo savo karjerą taip, kaip tai daro daugybė jaunų, ir ne visai jaunų, aktorių: nuo nedidelio vaidmens vargiai žinomame filme.

Tapo panele Byn

Atlikusi savo pirmąjį vaidmenį Lily po trejų metų nusifilmavo kartu su tėvu filme „Mr. Bean's Holiday“. Šį kartą ji gavo kiek didesnį vaidmenį. O 2011 metais Lily dar kartą nusifilmavo su tėvu filme „Johnny English“. Tiesa, tai buvo paskutinis filmas, kuriame ji nusifilmavo.

Nauja karjera pramogų pasaulyje

Lily gal ir atsisveikino su karjera Holivude, tačiau su pramogų pasauliu visai neatsisveikino. Ji nusprendė siekti karjeros kabareto srityje. Nors kabaretas atsirado Paryžiuje XIX amžiuje, nuo tada Europos kabaretas labai pasikeitė. Dabar jis apima labai didelę sritį – nuo komedinių pasirodymų iki burleskos.

„Šiandien kabaretas yra atskira identifikuojama meno forma, besiskirianti nuo muzikinio teatro, pasirodymo naktiniame klube ar koncerto“, – paaiškinama žurnale „The Cabaret“. Privalomai tokios meno formos elementais yra atlikėjas, jauki aplinka ir nedidelė publika, sėdinti arti scenos.

Savo pirmąjį kabareto pasirodymą Lily surengė Londono klube „The Pheasantry“. „Tai yra mano pirmasis pasirodymas, – tuomet ji pranešė publikai. – Tai pirmas kartas, kai esu tiek mažai apsirengusi. Labai jaudinuosi.“

Ji tapo savo vienos monospektaklio žvaigžde

Nors galėtume pagalvoti, kad tarp kabareto pasirodymų ir Pono Byno komiškų skečų nėra nieko bendro, iš tiesų šios meno formos nėra jau tokios skirtingos. Prieš sukurdamas Pono Byno vaidmenį Lily tėvas rašė skečus, pasirodydavo teatro tipo klubuose ir net dalyvavo komedinėse radijo laidose.

1981 metais R. Atkinsonas tapo jauniausiu istorijoje atlikėju, Londono Vest Ende suvaidinusiu monospektaklyje, nurodoma jo biografijoje.

Tad jis tikrai turėtų didžiuotis to, kad bilietai į jo dukros pasirodymą klube „The Pheasantry“ tiesiog iššluojami, o patys pasirodymai sulaukia puikių recenzijų. Ji vaidina savo pačios sukurtame Vest Endo monospektaklyje „Lily“ ir atlieka originalių savo kūrybos dainų pritariant grupei.

„Vokalo prasme esu geriausios formos. Fiziškai ir psichologiškai pasirodymui aš ruošiuosi tikrai sunkiausiai, – leidiniui „My Theatre Mates“ sakė Lily. – Išmėginu save pačiais įvairiausiais būdais ir labai rizikuoju.“

Nuo Atkinson iki Sastry

Nors profesionalus Lily gyvenimas klostosi gerai, jos šeimyninis gyvenimas iš esmės patyrė didžiulį smūgį. Vos pasklidus žiniai apie jos tėvo santykius su Louise Ford ir netrukus tėvams išsiskyrus, Lily staiga dingo iš socialinių tinklų. Tuomet skelbta, kad ji instagrame ištrynė dvejų metų laikotarpio nuotraukas. Tviteryje ji prisistato nebe Lily Atkinson, o Lili Sastry. Ar tai reiškia, kad ji visiškai nutraukė santykius su tėvu?

Lily atstovas nenurodė, kodėl pastaruoju metu ji prisistato savo mamos mergautine pavarde, tačiau jis paneigė kalbas, kad mergina nutraukė ryšius su tėvu. „Kalbos, kad Rowanas ir Lily susipyko, yra neteisingos“, – sakė jis.

Galbūt Lily tiesiog norėjo kai ką pakeisti? Galbūt ji mano, kad Lili Sastry yra geresnis vardas kabareto atlikėjai?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)