Kaip skelbiama pranešime žiniasklaidai, naujas „Volvo“, „Renault“, „Dacia“ automobilių centras buvo statomas naujai nuo pamatų ir, lyginant su senomis patalpomis, išaugo 600 kv. m. Iš viso automobilių prekybai skirtų patalpų plotas siekia 1000 kv. metrų, dar 800 kv. metrų užima servisas, be to, išaugo ir stovėjimo vietų skaičius.

Atnaujintas ir visus švedų gamintojo keliamus modernumo standartus atitinkantis „Volvo“ salonas pirmiausia duris atvėrė sostinėje, tad į Klaipėdą atkeliavo klientų atsiliepimais paremta patirtis. Kaip aiškina bendrovės atstovai, uostamiestyje duris atvėręs centras kainavo kur kas brangiau nei „Volvo“ salonas Vilniuje, mat čia statybos buvo pradėtos tik tada, kai senasis pastatas buvo visiškai nugriautas, o sostinėje užteko rekonstrukcijos.

Pranešime žiniasklaidai skelbiama, kad Klaipėdos automobilių centre įdiegtos dvi efektyvios, į klientus orientuotos „Volvo“ aptarnavimo programos – VRE (angl. „Volvo“ Retail Experience – „Volvo“ salono patirtis) ir VPS (angl. „Volvo“ Personal Service – „Volvo“ asmeninis aptarnavimas).

VPS programa užtikrinama, kad į servisą savo automobilį pristačiusiam klientui būtų suteiktos asmeninio patarnautojo paslaugos. Tai yra, už konkretaus automobilio priežiūrą bus atsakingas vienas meistras, kuris tiesiogiai rūpinsis paliktu automobiliu. Tokia naujovė leis sutaupyti daug brangaus laiko ir padidins skaidrumą bei pasitikėjimą tarp kliento ir serviso. Iš esmės su automobilio remontu tiesiogiai dirbs du mechanikai, todėl darbas ir aptarnavimo procesas taps gerokai efektyvesnis.

VRE koncepcija siūlo galimybę žvilgtelėti, kas vyksta automobilių centro „virtuvėje“. Suprojektavus atviras, vientisas erdves, skiriamas tik skaidrių stiklinių sienų, klientai gali matyti viską, kas vyksta automobilių dirbtuvėse tuo metu, kai jo automobilis remontuojamas.

Ši naujovė – ne vienintelė, kurią bendrovė, valdanti „Volvo“, „Renault“ ir „Dacia“ prekybos salonus Lietuvoje, rengiasi pristatyti šiemet. Atskleidžiama, kad iki rudens turėtų būti baigti ir Kauno „Sostenos“ automobilių centro atnaujinimo darbai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją